Aşk Bir Rüya 47. bölüm özeti ve fragmanı izle - 5 Nisan Pazar

Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Aşk Bir Rüya izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 47. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizi artık akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 47. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 47. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 47. bölüm özeti

Aşk Bir Rüya 47. bölüm 5 Nisan’da ekranlara gelecek. Thapki Şada çatışması hala devam ederken bakalım başka neler olacak! İşte Aşk Bir Rüya 47. bölüm özeti!

Bauji sonunda Thapki’yi yarışması konusunda ikna eder. Şada ise jüriden birine rüşvet verir. Bunu Preeti görür ve oyununu bozar. Şada bir diğer taraftan da öküzün ayağına böcekleri koyar. böcekler öküzü ısırınca hayvancağız acı içinde olacak Thapki oyunu kazanamayacaktır. Şada’nın planı budur. Thapki bunu fark edip hayvan için üzülür. Diwakar ise Thapki’nin ailesini de alıp yarış alanına gelir. yarışa Aditi ve diwakar da dahil olur.

Öküzün durumu kötüdür. Thapki çaresi kalmıştır. Başka öküz de olmayınca sabanı alır ve oyunda sabanı kendi üzerinde götürür. Bihan da ona yardım eder. Tencere onların kazdıkları alanda çıkar. Tencereyi kazdıkları yerden alırlar. Şada ise tencerenin yerini işaretlemiştim diye düşünürken aynı işaretten birden fazla görünce kafası karışır.

Şada ve druv da tencereyi bulur. Şimdi erkekler kadınları sırtına alıp bitiş çizgisine koşacaktır. şada Bihan’ın gözüne toz atar. Druv’un dda gözü toz olur. Hem Bihan hem de Druv hiçbir şey göremeseler de bitiş çizgisine ulaşmaya çalışırlar. Kazanan Thapki ve Bihan olur. Vasu üzülür. Oyunun ikinci turunda ise dikiş dikmeleri gerekecektir.

Vasu depoyu yakar. Bundan dolayı bu turun iptal edilmesi gündeme gelir. Vasu şarkı söyleme gibi kişisel özelliklere göre yarışabileceklerini söyler. Bu teklif kabul edilir. Thapki kekelediği için bu yarışı Şada kazanacak gözüyle bakan vasu çok sevinir. Şada çok güzel şarkı söyler. Bihan ise Thapki’ye bana sinirlendiğinde kekelemiyorsun ondan dolayı şarkı söylerken beni düşün der. Thapki de buna uyarak şarkısını söyler. Vasu ve Şada şaşırır.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 48. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 48. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri