Aşk Bir Rüya 37. bölüm özeti ve fragmanı izle - 26 Mart Perşembe

Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Aşk Bir Rüya izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 37. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizi artık sabahları saat 09:15'te tekrar bölümü ve akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 37. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 37. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 37. bölüm özeti

Aşk Bir Rüya 37. bölüm özeti oldukça hareketli geçecek.  26 Mart’ta ekranlara gelecek Aşk Bir Rüya 37. bölüm detayları sizlerle! Aditi çaresi kalınca Diwakar ile evlenir. Eve geldiğinde ağlar. Shraddha, aile fotoğrafı çekerken Bihan ve Thapki’nin yakın durmasını ister. Dadi şimdi eşlere hediye verme zamanı geldi der. druv Shraddha’ya elbise hediye eder. Bihan ben hediyemi sonra vereceğim der. Vasu herkese aarti yapar. Thapki aarti tabağını almaya gittiğinde eli kesilir. Bihan elini bağlamak için shagun chunri ile bağlar. Thapki şaşırırken Dadi ve Vasu sevinirken Druv üzülür. Aditi’nin ailesi tepki verse de Diwakar onu kendi evine götüreceğini bile söyler. Varun onu dövmek ister. Preeti altın ararmak için dolaba girdiğinde dolaba kilitlenir. Thapki onu kurtarır ve bunu kimin yaptığını bulmaya çalışırlar. Preeti Shraddha’dan şüphelenir. Shraddha Diwali için temizlik şirketi ayarladığını söyler. Vasu sevinirken Bihan biz bu işleri kendimiz yaparız diye eleştirir. vau o şaka yapıyor diye ortamı yumuşatır. Shraddha dadi için de hediyesini vererek herkesi mutlu etmek ya da başka bir deyişle herkesin gözüne girmek ister. Dadi Thapki’yi övdüğünde ise Shraddha kıskanır. Onun hali Bihan’ın gözünden kaçmaz ve odaya giden Thapki’yi sana zarar vermesin diye uyarır. Shraddha yine bir yolunu bulup Thapki’ye de zarar vermeye çalışır. Thapki çıktığında Bihan onu takip eder çünkü şüphecidir. Thapki depoya gider. Karanlık olduğu için telefonun ışığını kullanır. Düşmesi için ip gerilmiştir, onu görmeyince düşer. Üzerine kocaman teneke düşecektir. Bakalım Bihan onu kurtaracak mı? Cevabını Aşk Bir Rüya 38. bölüm özetinde alacağız.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 38. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 38. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri