Aşk Bir Rüya 25. bölüm özeti ve fragmanı izle - 13 Mart Cuma

Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Aşk Bir Rüya izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 25. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizi artık sabahları saat 09:15'te tekrar bölümü ve akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 25. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 25. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 25. bölüm özeti

Aşk bir Rüya dizisinde düğün resmi ortaya çıkacak diye merak ettik durduk. Korkmayın korkmayın resmi kimse görmedi. Bakalım Aşk Bir Rüya 25. bölüm özetinde neler olacak. Elmanın altında duran resmi fark etmezler. Thapki’nin ailesi Duruv’a hediyesini verir. Duruv teşekkür edip özel günlerde kullanacağım der. Suman ise krishna görsün diye uğraşır ama başarısız olur. Çünkü Bihan fotoğrafı görüp alır. thapki’nin mangalsutrası kırılır. Annesi yerden alır ve Duruv’a takmasını söyler. Duruv tam takmak üzeredir ki Thapki onunla değil Bihan ile evlendiği gerçeğini söyleyerek herkesi şok eder. krishana bayılacakken onu sakinleştirirler. Thapki kekeme olduğundan dolayı bunların olduğunu anlatınca bu aile sana göre değil, senin kalbini değil kekeme olmanı gören bu insanların yanında durma der. Bihan’a da kızar. Bauji boşanacaklarını söylese de kızımın o eve geri dönmesini istemiyorum. Duruv’a ben sana güvendim ama sen kızımı üzdün der. Diwakar ise yerde duran resmi bulup intikam için saklar. Herkesin içinde bakın komşular Thapki Duruv’u sevdi ama Bihan ile evlendi kanıtı da bu resim diyerek Thapki’yi ağlatır. Herkes Diwakar’a kızar. Bihan ise olanlarda ne kadar suçlu olduğunu düşünüp üzülür. bihan olanlardan sonra Thapki benim eşim, 3 ay boyunca boşanma gerçekleşemez, biz karı koca gibi yaşayacağız der. varun Thapki’yi götürmesine izin vermeyeceğini söyler. Tansiyon iyice yükselir. Thapki ve Aditi, polisi çağıralım der. Bihan madem thapki gitmiyor ben de eşimle kalacağım der. Thapki bakar ki olay büyüyecek gideceğim ama Baujı ve Vasun ile kalacağım der. Suman ve Preeti bir türlü Thapki’den kurtulamadık diye yeni bir plan arayışına girerler. Duruv olanlardan dolayı Thapki’den özür dilerken Thapki: Sana güvenimi kaybettim sana asla dönmeyeceğim der. Herkesin canı sıkkındır. Thapki Dadi’nin öksürüğü geçsin diye kada yapmak için ocağı açar ama yakmayı unutur. Sonra tam kibriti yakacaktır ki Bihan kokuyu alıp Thapki’yi kurtarır. Thapki içimdeki yangın yanacak olmamdan daha fazla acı veriyor, sakın bana yaklaşma der. Vasu ise bihan ve Thapki’yi yakınlaştırma derdindedir. Thapki’den çantam Bihan’ın odasında belim de ağrıyor getirir misin der. Thapki acıdığı için tamam der ama odaya gidince vasu onu odaya kilitler. Suman ve Preeti şahit olduğu bu olay karşısında şok olur. Thapki kapı açılmayınca şaşırır. vasu da duymuyor diye düşünür. Bihan ise spor yapıyordur ki dambıl üzerine düşer.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 26. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 11 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan 26. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri