Aşk Bir Rüya 23. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Mart Çarşamba

Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Aşk Bir Rüya izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 23. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizi artık sabahları saat 09:15'te tekrar bölümü ve akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 23. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 23. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 23. bölüm özeti

Vasu ile Bihan konuşurken Duruv ise yıldırımların altında ağlar ve olanlara isyan eder. Bu sırada Vasu gelip onu teselli eder. Birlikte gerçeği söylemek için gittiklerinde Thapki’nin ailesi Thapki’nin açlıktan bayıldığını söyler. Duruv ise size önemli bir şey söylemem lazım der ve herkesi şok eden gerçeği Thapki’nin Bihan ile evlendiğini söyler. Thapki ise gözyaşları içinde ateşin yanına gelir ve Duruv yoksa ben de yokum diyerek kıyafetini yakar. Duruv ateşi söndürür ve onu sakinleştirir. Bu olanlar sadece duruv’un hayalidir yani gerçek henüz ortaya çıkmamıştır. Duruv Thapki diye bağırınca ne oluyor diye onu sakinleştirirler. Duruv ise size önemli bir şey söylemem lazım der ve herkesi şok eden gerçeği Thapki’nin Bihan ile evlendiğini söyler. Thapki ise gözyaşları içinde ateşin yanına gelir ve Duruv yoksa ben de yokum diyerek kıyafetini yakar. Duruv ateşi söndürür ve onu sakinleştirir. Bu olanlar sadece duruv’un hayalidir yani gerçek henüz ortaya çıkmamıştır. Duruv Thapki diye bağırınca ne oluyor diye onu sakinleştirirler. Ritüeller tamamlanırken Duruv, bir odada Bihan ile hesaplaşır. İkili gözyaşları içinde iken Thapki her şeyden bihaberdir. Ritüeller esnasında yüzük Bihan’ın ayağına düşer. Yüzüğü veren Bihan olur. Her şey devam ederken Thapki odaya gidecektir ama yerde böcek görünce kaçar ve bihan’ın odasına girer. Thapki onu her şey için affettiğini söylerken Bihan hatasını düşünür. Bihan vasu ile dertleşirken onları gören preeti bu işin ardında bir şey var diyerek meraklanır. Thapki odada beklerken Duruv da içeri girer. Klimayı açınca Thapki sevinir. Duruv daha sonra üstümü değişeceğim diyerek giyinmeye gider. Thapki de uyuyakalır. Duruv onu görünce dışarı çıkıp ağlar. Annesi vasu ise onu dinleyip teselli etmeye çalışır ve ne olursa olsun gerçeği söylemelisin diye ikna etmeye çalışır. Thapki uyandığında odaya gelen Preeti ve Suman yatağın bıraktıkları gibi olduğunu görüp şaşırır. Thapki’nin babası ise iş konusunda zor anlar ile karşı karşıyadır. Thapki puri pişirme konusunda da sınavı başarıyla geçerken düğün albümüne baktıklarında Suman ve Preeti Bihan’ın Thapki’nin yanında olduğunu görürler. Duruv da tam o dakikada gelir ve Thapki ile bihan’ın evlendiğini söyler. Herkes şok olur. Baba sinir küpüne döner ve Bihan’a diye hesap sorar. Bihan da evet deyip onaylar. duruv’un kekeme bir kızla evlenmesini istemedim der. Vasu huzur içinde çok şükür derken Baba çılgına döner. bir de üstüne albümdeki fotoğrafı görünce herkes daha büyük bir şok yaşar. Dadi ağlar. Thapki ise odasına gidip gözyaşlarına boğulur. Kekemeliğimden dolayı her şey kötüye gidiyor diye sinir krizi geçirir ve odayı dağıtır. Duruv kapıyı çalsa da Thapki açmaz.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 24. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 11 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan 24. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri