Aşk Bir Rüya 128. bölüm özeti ve fragmanı izle - 27 Haziran Cumartesi

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 128. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 128. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 128. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 128. bölüm özeti

Kabir bir kişi ile bir yerin mülkü hakkında konuşuyor. Tapki ona yardım etmesi karşılığında mülkü alacağını söyler. Kabir bana şantaj mı yapıyorsun deyince Tapki sinirlenir ve elini tutarak dışarı götürür. Kabir evden ayrılırken Bihan Tapki’yi durdurup onunla çekildiği fotoğrafların karşısına geçirir ve ondan gerçeği anlatmasını ister. Tapki resimler karşısında göz yaşı döker. BU sırada Kabir yeniden gelir ve Vani ile evleneceğini söyler. Bihan sinirlenir ve ayrılır. Kabir Bihan’a bakarken nefretini gördüm ve sana yardım etmek için geri döndüm der. Ancak 2 koşulu olduğunu söyler. Birincisi geçmişi araştırmama, ikincisi ise ailenin meselelerine dahil olmama. İkili anlaşırlar. Tapki ona Bihan’a Tapki olmadığımı ispat edeceğini söylerken Kabir Bihan’a karşı intikamın ona uygun olmadığını söyler ve Bihan ile bir kere daha konuşmasını ister. Tapki böyle bir şey olmayacak diye Kabir’e sarılır ve ağlamaya başlar. Bihan onları görür ve elindeki şişeyi öfkeyle atar. Bihan Kabir’in yanına gider. Elindeki kılıçla ondan Tapki’ye yaklaşmamasını ister. Aksi taktirde kılıcıyla onu öldürecektir. Kabir onun Tapki değil Vani olduğunu söyler ve Vani için kavga etmeye hazır olduğunu söyleyerek başka bir kılıcı alır ve kavgaya tutuşurlar. Tapki onları durdururken baba kılıçların dedelerinin hatıraları olduğunu söyler. Kabir Bihan ile pratik yaptıklarını söyler. Tapki poja için papad diye bir sembol ister. Bihan ve Kabir onu almak için çarşıya giderler ancak dükkanlar kapalıdır. Bihan bir dükkanın kapısını kırarak içeri girdiğinde sahibi yetişir ve ne yaptığını sorar. Bihan papadların hepsini alır ve gider. Şada Aditi’nin düşmesi için geçtikleri yeri eşer ve çimento döker. Ancak çukura Duruv düşer. Burayı kimin kazdığını sorarken Şada’nın gölgesini görürler. Bihan Tapki’ye papadları aldığını söylerken Kabir’e güler. Ancak Kabir bir kamyon papad gösterince şok olur. Aditi Şada’ya çimento döker ve az sonra da su döküp onu donduracağını belirtir. Bu güne kadar yaptıklarını biliyorum, Duruv’a bir şey yapmana izin vermeyeceğim der ve ona para vererek içini ve dışını temizlemesini ister. Şada daha sonra Aditi’ye sari verir ve ondan ritüel sırasında giymesini ister. Duruv da sariyi almasını ister. Onlar gidince Şada sariyi sadece Aditi’yi susturmak için verdiğini ve ne yapacağını kimsenin tahmin edemeyeceğini söyler. Bihan onu duyar ve hiç değişmediğini söyler. ANcak Aditi ve Duruv’a bir şey olmasına asla izin vermeyeceğini belirtir. Şada ben senin gibi ezik olmam. Tapki ellerinden giderken bir şey yapamıyorsun ama benim Duruv’u kaptırma niyetim yok diyerek Bihan’ı can evinden vurur. Bihan bir kere daha Tapki’nin kimseye ait olamayacağını söyler. Kabir Sankara’ya gider ve kocan Tapki ile ilgilenirken neden bir şey söylemeden oturduğunu sorar. Onu gaza getirmeye çalışır. Tapki Kabir’e Bihan’ın karısı olduğunu söyler. Kabir şok olurken neden ondan intikam almaya çalıştığını sorar. Tapki ona her şeyi anlatır.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 129. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 28 Haziran Pazar günü yayınlanacak olan 129. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri