Aşk Bir Rüya 117. bölüm özeti ve fragmanı izle - 16 Haziran Salı

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 117. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 117. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 117. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 117. bölüm özeti

Yanındaki sekreteri ise Tapki’ye eşlik edeceğini söyler. Tapki ve sekreteri eve gelir. Bihan tam Tapki’ye sindur sürecektir ki Sankara o elindeki sindur deyip kumkum verir. Bihan onu uygulayıp konukları içeri alır.  Bihan ona Tapki ile evlilik videosunu izletir. Tapki etkilenmemiş görünmeye gayret eder. Dadi Tapki’nin en sevdiği yemeği yapar ama kimliği ortaya çıkmasın diye hiç yemem der. Odasında geçmişi ve sözleri düşünüp ağlar. gözlüğünü ve takma dişini çıkarır. Bihan gelince diş fırçalam numarasıyla kendini gizler. Bihan ise kimliğini ortaya çıkacarağım diye düşünür ve telefonda Tapki’nin babasıyla konuşuyor gibi numara yapar. Tapki babasının hasta olduğunu duyunca dayanamaz ve oraya gider. Bihan da o gidecek mi diye ardından gider. Tapki’nin arabasını görünce şimdi yakaladım seni diye düşünse de Tapki saklanır ve bir başka evden çıkınca Bihan geri döner. Tapki druv’a desteği için teşekkür eder. Druv ise güçlü olman gerek intikam için der. Aditi ve Divakar’ın boşandığını Bihan’ın bu oyunu oynayarak onu ortaya çıkarmak istediğini hatırlatır. Tapki sen de gel konağa gidelim der. Druv ise bunun için zamana ihtiyaç var der. Tapki konağa döndüğünde Bihan onun Tapki’nin ailesiyle tanıştığını söyler. Tapki şok olur. Tapki gittiği yere yeni otel için yer aradığı için gittiğini söyler. Bihan bir de üstüne Aditi’yi getirir. Tapki ona sarılmak ister ama bu sırada gelen Druv’dan güç alır. Druv’u gören herkes sevinir. Bihan ona annesini gösterir. druv Kosi’ye bakar ve kanalın binasını alıp otel yapan kişi değil mi der. Bihan annem ne yaptıysa doğrudur diye onu savunur. Aditi ise bu kişi Tapki değil eğer öyle olsaydı bana sarılırdı der. Aditi artık konakta kalacaktır. Druv ise Dadi’ye gidip geçmişte yaptıklarının telafisini yapacağını söyler.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 118. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 17 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak olan 118. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri