5 Mart Perşembe Yemekteyiz Yıldız Güneş | Hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?

Büyük heyecan sahne olan bölümleri ile ekranları kasıp kavuran Yemekteyiz'de dördüncü güne geldik. Üç yarışmacının ardından bugün sıra Yıldız Güneş'e geldi. Yıldız Hanım'ın yapacağı her yemek ve rakipleri karşısındaki sunumları belirleyici rol oynayacak. Peki Yıldız Güneş'in menüsünde neler vardı, hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Güzel şarkıcı Seda Sayan'ın sunumuyla yayınlanan Yemekteyiz'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. Pazartesi günü Muhsin Karaalp ile başlayan hafta salı günü Feyzanur Balcı'nın performansı ile devam etmişti. Dün de Nejla Özdemir marifetlerini sergilemişti. Bugün ise sırada Yıldız Hanım var. İlk günden bu yana yaptığı yorumlarla dikkat çeken Yıldız Güneş'in menüsündeki yemekler ve alacağı puanlar merakla bekleniyor. Peki Yıldız Güneş hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

 

Yıldız Güneş hangi yemekleri yaptı?

Yemekteyiz'de bu denli iddialı bir yarışmacı boy gösterince ister istemez yaptığı yemekler de merak konusu oluyor. Hafta içi saat 16:00'da başlayan bölümleri ile binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yarışmada Yıldız Hanım'ın menüsü ve yaptığı yemekler haberimizdeki yerini alacak.

 

Yıldız Güneş kaç puan aldı?

Çoğu zaman tartışmalara neden olsa da puanlama Yemekteyiz'in en önemli kısımlarından birisi. Yıldız Hanım beklentileri de yükseltiyor. Çünkü sunum puanlamada önemli bir kriter ve detay. Dördüncü gün yarışmacısı Yıldız Güneş'in puanları açıklandıktan sonra haberimizde olacak.

 

Yemekteyiz Yıldız Güneş kimdir?

Yarışmanın 4. gün yarışmacısı Yıldız Güneş oldu. Kendisi evli ve oldukça iddialı. 10 bin lirayı almak isteyen Yıldız Hanım, performansıyla para ödülünü kazanmak amacında.









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri