4 Mart Çarşamba Zuhal Topal'la Sofrada Özlem Halıcıoğlu'nun günü | Hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?

FOX TV'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada hafta ortası heyecanıyla karşımızda. Bugün Özlem Halıcıoğlu performansını ortaya koyacak ve kendisini cuma günkü finalde birinciliğe taşıyacak puanları almak için çaba gösterecek. Peki Özlem Halıcıoğlu hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün Özlem Halıcıoğlu'na kaç puan verdi? İşte detaylar...

Pazartesi başlayan zorlu maratonla birlikte binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'nın 353. bölümü bugün yayınlanacak. 4 Mart Çarşamba günü yarışacak yarışmacı ise Özlem Halıcıoğlu. Didem Katar ve Kübra Kaynak'tan sonra marifetlerini sergileyecek olan genç yarışmacı, elinin ayarına ve birinciliği alacağına emin. Kayınvalidesi de kendisine destek veriyor. Bu ikili 15 bin lira için çok iddialı. Peki Özlem Halıcıoğlu hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.
 


Zuhal Topal'la Sofrada Özlem Halıcıoğlu kimdir?

Yarışmanın bu haftadaki üçüncü yarışmacısıdır. 4 Mart Çarşamba günü yayınlanan 353. bölümde yarışmıştır. Kendisi 32 yaşında, 8 yıllık evli ve 1 çocuk sahibidir. Aslen Yugoslav göçmenidir ve mutfakta da kendisine güvenmektedir. Hedefi cuma günü birinci olmaktır.
 

Özlem Halıcıoğlu kaç puan aldı? Puan Durumu

İlk iki yarışmacının ardından performansı merakla beklenen Özlem Hanım'ın aldığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak. Zuhal Topal bugün Özlem Halıcıoğlu'na kaç puan verdi? Program bittikten sonra sayfayı güncelleyebilir ve puanları görüntüleyebilirsiniz. Bakalım Özlem Halıcıoğlu cuma günkü final öncesinde istediği puanları alabilecek mi...
 

Zekiye 5
Nezaket 6
Aysun 6
Ayşe 6
Zuhal Topal:   8
TOPLAM  31












Özlem Halıcıoğlu hangi yemekleri yaptı?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında gelinlerin yaptığı yemekler ev kadınları tarafından ilgiyle araştırılıyor. Tarifi, malzemeleri ve yapılışı da merakla öğrenilmek isteniyor. Özlem Hanım'ın menüsü de belli olduktan sonra haberimizde yer alacak.

 

  • Sütlü Kabak Çorbası
  • Kıymalı Boşnak mantısı
  • Pazılı Cacık
  • Lahana Salatası
  • Fırında Mantar Soslu Biftek
  • Bademli Üzümlü pilav
  • Kaşık Salata
  • Karamelli Triliçe

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri