17 Ocak Cuma Kanal D Yayın Akışı | Kanal D'de hangi diziler var

Televizyon kanallarının yayın akışları içerisinde yer alan programlar, diziler ve yarışmalar merakla araştırılıyor. O kanalların başında gelen isimlerden biri de Kanal D. 17 Ocak Cuma Kanal D Yayın Akışı haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olarak günün her anında ilgiyle takip edilen Kanal D'de bugün de yoğun bir akış mevcut. Sabah saatlerinde başlayan programlar öğle saatlerinde yerini yarışmaya, akşamda ise diziye bırakacak. İzleyiciler de yayın akışı araştırmalarında mutlaka Kanal D'ye yer veriyorlar. İddialı yayınları ile reyting sonuçlarında da önemli bir yere sahip olan Kanal D'de yayınlanacak olan programlar haberimizde yer alıyor.
 


17 Ocak Cuma Kanal D yayın akışı

Kanal D'de gün Hayat Sağlıklı Güzel ile başlıyor. Hayata dair pek çok püf noktasını bu programda izleyebilirsiniz. Saat 06:15'te ekranlarınıza gelecek yayının ardından yılların eskimeyen diizlerinden Akasya Durağı izleyicisyle buluşacak. Taksi durağında yaşanabilecek komik hikayeler sizleri bekliyor. 09.00'da Neler Oluyor Hayatta ve 11:00'de Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa magazin gündeminin nabzını tutacak. Yine birbirinden çarpıcı noktalar ele alınacak. Saatler 12:30'u gösterdiğinde ise hafta finali ile Gelinim Mutfakta büyük bir heyecan yaşatacak. Arka Sokaklar'ın tekrarı ise 16:15'te başlayacak. Günün öne çıkan en önemli konularıyla 18.45'te Kanal D Ana Haber ilgiyle izlenecek. Prime timeda ise saatler 20:00'yi gösterdiğinde Arka Sokaklar yeni bölümü ile yayınlanacak.

Diğer kanalların yayın akışına buradan ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri