13 Nisan Pazartesi Zahide Yetiş neden yok? Zahide Yetiş'le yeni bölüm ne zaman

Birbirinden uzman konuklarıyla hafta içi sabahlarında binlerce kişinin karşısına çıkan ve önemli bilgileri aktaran Zahide Yetiş geride kalan haftada televizyon ekranlarında yoktu. Güzel sunucunun bu haftaki durumu merak ediliyordu. Ve SHOW TV 13 Nisan Pazartesi yayın akışı açıklandı. Kötü haber geldi. Programın takipçileri bu hafta da Zahide Yetiş'le yeni bölüm izleyemeyecek. Peki 13 Nisan Pazartesi Zahide Yetiş neden yok? Zahide Yetiş'le yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Yüzlerce bölümdür televizyon ekranlarında sabah saatlerini renklendiren sunumu, uzman konukları ve kritik bilgilerle önemli yayınlara imza atan Zahide Yetiş geçtiğimiz hafta yeni bölümlerle izleyicisinin karşısında değildi. Beş gün boyunca güzel sunucunun neden yayında olmadığını merak eden izleyiciler binlerce sorgu gerçekleştierek durumunu öğrenmeye çalıştı. Bu hafta yayınlanması beklenen ve istenen Zahide Yetiş'le SHOW TV akışı içerisinde yer almadı. Peki 13 Nisan Pazartesi Zahide Yetiş neden yok? Zahide Yetiş'le yeni bölüm ne zaman? Detaylar haberimizde.
 


13 Nisan Pazartesi Zahide Yetiş neden yok?

Geride kalan haftada yayınlanmayan programın bu hafta yeni bölümlerle sabah saatlerinde ekranlarda olması bekleniyordu ancak beklentiler boşa çıktı. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyşe programa da ara verildi.


Zahide Yetiş'le yeni bölüm ne zaman?

Bu sorunun yanıtı henüz bilinmiyor. Ancak ekranlardaki birçok programın yapım şirketi olan Global Medya, Zahide Yetiş'le için 'Koronavirüs salgınından dolayı alınan tedbirler kapsamında yayınlarımıza bir süre ara verme kararı almış bulunmaktayız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mümkün olan en kısa zamanda tekrar karşınızda olacağız. Sağlıkla kalmanız dileğiyle" açıklaması yapmıştı.
 


Zahide Yetiş'le psikolog Esra Ezmeci neden yok?

Programın gedikliilerinden biri olarak önemli bilgiler aktaran Uzman Psikolog Esra Ezmeci de izleyenleri aydınlatıyordu. Ezmeci de yayının olmaması sebebiyle televizyonda yer almıyor. Başka bir program ya da habere konuk olarak katılır onu bilemeyiz ama Zahide Yetiş'le yayınlanmadıkça kendisi de olmayacak.


Zahide Yetiş'le final mi yaptı?

700'den fazla bölümle Türkiye'nin güvenini kazanan Zahide Yetiş'in sunduğu Zahide Yetiş'le hakkında bu soru da çok soruldu. Koronavirüse karşı alınan tedbirlerin kaldırılmasına kadar programın yayınlanması beklenmiyor. Belki de erken bir sezon finali olabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri