13-17 Nisan Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı ve birinci oldu?

FOX TV ekranlarında bir final bölümü ile daha yayınlanacak olan Zuhal Topal'la Sofrada yine büyük keyifle izlenecek. Son gün performansını sergileyecek olan Kübra ve Muazzez Hanım haftanın kaderini belirleyecek. Alacakları puanlarla 385. bölüme nokta koayacaklar. Peki Zuhal Topal'la Softada 13-17 Nisan haftasında kim kazandı ve birinci oldu? İşte detaylar...

Türkiye'nin en lezzetli, heyecanlı ve renkli yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada 385. bölümü ile karşınızda. Final bölümünün akşam kuşağına kaydırıldığı ikinci haftada yine gelin ve kaynanaların kıyasıya rekabeti izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bugün final günü ve artık son yarışmacı sonrasında 15 bin liranın sahibi belirlenecek. Zuhal Topal'ın da vereceği puanlarla birlikte hafta sonuçlanacak. 15 bin liralık ödül için de üç güçlü aday var. Peki Zuhal Topal'la Softada kim birinci oldu? Detaylar haberimizde...
 


13-17 Nisan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları kimdi?

Bu haftanın ilk performansına imza atan Elvan Akyüz 13 Nisan Pazartesi günü yarıştı. Gülben Öztürk 14 Nisan Salı gününde kayınvalideler karşısında sınav verdi. Hafta ortasında sıra Esra Söylemez'deydi. Genç gelin de 15 Nisan Çarşamba günü hünerlerini sergiledi. Dün de Diba Deli Bulut yemeklerini beğendirmek için uğraştı. Bugün ise Kübra Hanım finalde birincilik için yarışacak.


Zuhal Topal'la Sofrada Puan Durumu

Pazartesi yarışan Elvan Akyüz ile salı günü yemeklerini hazırlayan Gülben Öztürk haftayı 30 puanla tamamladı. Çarşamba ve perşembenin yarışmacıları Esra Hanım ile Dila Bulut Deli ise 25 puan toplayabildi. İki isim yarışmadan elenmiş oldu. Şimdi ödül için üç aday mevcut. Yarışmadığı için Kübra Hanım ve 30'ar puan alan Elvan Akyüz ile Gükven Öztürk. Eğer Kübra Hanım 31 puan alırsa birincii olacak. Alamazsa ödül pay edilecek.

 


Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu?

Gelin ve kaynanaların kıyasıya mücadele verdiği yarışmada birinci açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Elvan ve Gülben Hanım birinci oldu.

Saat değişikliği yaramadı mı?

Bilindiği üzere Zuhal Topal'la Sofrada 10 ve 17 Nisan'da akşam saatlerine alındı. İlk dört gün normal akışta yayınlanırken final ise ana haberden sonra ekranlara geliyor. FOX Ana Haber'in reytinglerinden faydalanmak mı ya da farklı bir konudan dolayı mı bu saate alındı bilinmez ancak 3 Nisan'da 12. olan program 10 Nisan'da 16. basamakta kendisine yer buldu. Ev hanımları da özellikle akşam saatlerinde eşlerinin de eve gelmiş olmasından dolayı izleyemediklerinden yakınıyorlar. Youtube'da full bölümü bulunmayan programı sadece FOX Play üzerinden izleyebiliyorsunuz.


 









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri