12 Mart Perşembe Yemekteyiz Türkan Karataş | Hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile lezzet şöleni sunan ve eğlendiren Yemekteyiz'de sıra geldi dördüncü güne. Türkan Karataş yemeklerini hazırlayacak ve rakiplerini ağırlayacak. Peki 12 Mart Perşembe günnü yayınlanan Yemekteyiz'in 149. bölümünde Türkan Karataş hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Seda Sayan'ın sunumuyla ekranların vazgeçilmezleri arasına giren ve keyifle izlenen Yemekteyiz'de pazartesi yeni hafta başlamıştı. İbrahim Efla Tunç, Hicran Çelik, Elif Şahin, Mehmet Teke ve Türkan Karataş haftanın birinci olabilmek için kıyasıya rekabete girmişti. İlk gün haftanın iki erkek yarışmacısından biri olan İbrahim Efla Tunç rakiplerin ağırlamış ve gününü en iyi şekilde tamamlamak için mücadele vermişti. Salı günü de Hicran Çelik elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Dün de üçüncü yarışmacı Mehmet İhsan Teke yarıştı.. Bugün sıra haftanın en tecrübeli yarışmacısı olan Türkan Karataş'ta. Peki Türkan Karataş hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Tüm bilgiler haberimizde.

 

Türkan Karataş hangi yemekleri yaptı?

Yemekteyiz'de bu denli iddialı bir yarışmacı boy gösterince ister istemez yaptığı yemekler de merak konusu oluyor. Hafta içi saat 16:00'da başlayan bölümleri ile binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yarışmada Türkan Hanım'ın menüsü ve yaptığı yemekler haberimizdeki yerini alacak.


 

Türkan Karataş kaç puan aldı?

Yemekteyiz'in dördüncü günününde yarışan Türkan Hanım'ın puanları açıklandıktan sonra haberimizde olacak.


 




Yemekteyiz saat kaçta?

TV8'in en önemli yapımlarından Yemekteyiz her geçen gün daha da artan heyecanıyla öğle kuşağında izleyicisiyle buluştu. Yemekteyiz'in yeni bölümü saat 16.00'da başlayacak.

 


TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri