11 Mart Çarşamba Yemekteyiz Mehmet İhsan Teke | Hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?

TV8'in en çok izlenen yarışmalarından biri olan Yemekteyiz'de hafta ortasına geldik. Dün Hicran Çelik hünerlerini sergilemişti. Bugün ise sıra Mehmet İhsan Teke'de. Peki Mehmet İhsan Teke hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? İşte detaylar...

Seda Sayan'ın sunumuyla ekranların vazgeçilmezleri arasına giren ve keyifle izlenen Yemekteyiz'de dün yeni hafta başlamıştı. İbrahim Efla Tunç, Hicran Çelik, Elif Şahin, Mehmet Teke ve Türkan Karataş haftanın birinci olabilmek için kıyasıya rekabete girmişti. İlk gün haftanın iki erkek yarışmacısından biri olan İbrahim Efla Tunç rakiplerin ağırlamış ve gününü en iyi şekilde tamamlamak için mücadele vermişti. Dün de Hicran Çelik elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Bugün de sıra üçüncü yarışmacıda. Yani Mehmet İhsan Teke'de. Peki Mehmet İhsan Teke hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Tüm bilgiler haberimizde.
 


Yemekteyiz Mehmet İhsan Teke kimdir?

Programda 30. hafta yarışmacısı olarak katılan Mehmet Teke 30 yaşında. Şırnak doğumlu. İstanbul'da yaşıyor. Aşçı yardımcısı. Galatasaraylı ve Balık burcu. Kendisini bu hafta öne çıkaran nokta ise 15 kardeşinin olması. Evli.

 

Fragmanda hüzün ve sürpriz!

Yemekteyiz'in yayınlanan yeni bölüm fragmanında duygu dolu anlar yaşandı. Seda Sayan, Mehmet Bey'in evlendikten sonra eşinde tümör olduğunu öğrendiğini açıkladı. Mehmet Bey de eşinin 1-2 ay hastanede kaldığını anladı. Bu üzücü haberle birlikte bir de sürpriz vardı. Geçtiğimiz haftalarda yarışmaya katılan Türkan Armutlar, Seda Sayan'a yemek yaptı. Hasta olan Kadırgalı Aysel yemekleri memnuniyetle yedi. Türkan Hanım ve Mehmet Bey'in iş hayatında birlikte çalıştığı öğrenildi.

Mehmet İhsan Teke hangi yemekleri yaptı?

Yemekteyiz'de bu denli iddialı bir yarışmacı boy gösterince ister istemez yaptığı yemekler de merak konusu oluyor. Hafta içi saat 16:00'da başlayan bölümleri ile binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yarışmada Mehmet Bey'in menüsü ve yaptığı yemekler haberimizdeki yerini alacak.

 


 




Yemekteyiz saat kaçta?

TV8'in en önemli yapımlarından Yemekteyiz her geçen gün daha da artan heyecanıyla öğle kuşağında izleyicisiyle buluştu. Yemekteyiz'in yeni bölümü saat 16.00'da başlayacak.

 


TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri