10 Nisan Cuma Zuhal Topal'la Sofrada neden yok? Bitti mi saati mi değişti

Türkiye'nine en çok izlenen yemek yarışmalarının başında gelen Zuhal Topal'la Sofrada kendi saatinde yayınlanmayacak. 10 Nisan Cuma FOX TV yayın akışında özel bölümü ekranlara gelecek olan yarışmaya dair araştırmalar yapılıyor. Peki 10 Nisan Cuma Zuhal Topal'la Sofrada neden yok? Bitti mi saati mi değişti? İşte detaylar...

İkindi saatlerinde izleyenleri hem eğlendiren hem de mutfakları konusunda fikirler veren yarışma Zuhal Topal'la Sofrada her geçen gün daha fazla kişiden ilgi görüyor. Güzel sunucu Zuhal Topal'ın gelin ve kaynanalarla verdiği sınavlar binlerce kişiyi ekran başına kilitliyor. Ancak bugün yayınlanması gereken 380. bölüm ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. FOX TV 10 Nisan Cuma yayın akışı içerisinde saat 16:00'da özel bölümün verileceği açıklandı. İzleyiciler de programın durumunu öğrenmek üzere araştırmalara başlayarak Zuhal Topal'la Sofrada neden yok? Bitti mi saati mi değişti? gibi sorular soruyor. İşte yanıtı.
 


Zuhal Topal'la Sofrada neden yok?

sorusu gündeme bomba gibi düştü. Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri haline gelen programın bugün hafta finali yapılacaktı. Yayın akışındaki özel bölüm ibaresi ise herkesi üzdü. Çünkü ev kadınları başta olmak üzere her gün binlerce kişi yarışmayı izliyor. Reyting sıralamasında da önemli bir yeri var yarışmanın. Esin Akkaş'ın yarışacağı final bölümü bugün farklı bir saatte ekranlara gelecek.

 

Zuhal Topal'la Sofrada saati mi değişti? Saat kaçta?

FOX TV'nin aldığı kararla bu hafta farklı bir planlama yapıldı. Pazartesi günü koronavirüs sebebiyle farklı bir formatla yayınlanmaya başlayan yarışmanın final bölümü 20:45'e alındı. Fatih Portakal'ın sunduğu FOX  Ana Haber'den sonra izleyicilerinin karşısına çıkacak ve prime time kuşağında reyting mücadelesi verecek. Belki de bundan sonra böyle bir akış uygulanabilir.

 

Zuhal Topal'la Sofrada bitti mi final mi yaptı?

Aslında koronavirüs sebebiyle birçok yarışma, dizi ve program yayın hayatına ara verdi. Zuhal Topal ve ekibi yayınlara devam ettiği için tepki de gördü. Önlem ve tedbirlerin de henüz ne zaman kalkacağının öngörülememsi olası bir erken finali mümkün kılıyor ancak şu ana kadar Dual Medya'dan bir açıklama gelmedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Medya Haberleri