10 Nisan Cuma Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? Bu hafta kim kazandı

Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmalarından Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir finaline daha geldik. Yarışmacılar hafta boyunca sergiledikleri performanslarının ardından alacakları sıralamayla günü bitirecek. Peki 10 Nisan Cuma Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? Bu hafta kim kazandı? İşte detaylar...

10 Nisan Cuma Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? sorusunun yanıtı bugün belli oluyor: Pazartesi günü başlayan hafta cuma günü sona eriyor. Beş gelin ve kaynananın kıyasıya yarışında artık son sözler söylenecek ve puanlar verilecek. Son yarışmacı olarak da Esin Akkaş hünerlerini sergileyecek. Açık puan verme sistemi ile gerçekleşecek son oturumun ardından Zuhal Topal da Esin Hanım için belirleyeceği notla haftayı sonlandıracak.10 Nisan Cuma Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? Bu hafta kim kazandı? Detaylar haberimizde.
 


6-10 Nisan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları kimdi?

Bu haftanın ilk performansına imza atan Buse Balkan 10 Nisan Pazartesi günü yarıştı. Seval Çiftçi 7 Nisan Salı gününde kayınvalideler karşısında sınav verdi. Hafta ortasında sıra Tülay Dinç'teydi. Tecrübeli gelin de 12 Nisan Çarşamba günü hünerlerini sergiledi. Dün de Esra Sağlam yemeklerini beğendirmek için uğraştı. Bugün ise Esin Akkaş finalde birincilik için yarışacak.


Zuhal Topal'la Sofrada Puan Durumu

Pazartesi gününün yarışmacısı Buse Balkan 22 puan aldı. Salı günü ise Seval Çifti 30. Bu puan haftanın o ana kadar en yükseğiydi. Dolayısıyla Buse Balkan elendi. Çarşamba günü Tülay Dinç 28 puan topladı ancak birincilik için yetmedi. Esra Sağlam da aldığı 29 puanla Seval Hanım'a yaklaştı ama o da başaramadı. Eğer bugün Esin Hanım 31 puan alırsa birinci olacak. 30 puan alırsa eşitlik sebebiyle ödül pay edilecek. Geçemezse Seval Hanım 15 bin lira kazanacak.


Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu?

Gelin ve kaynanaların kıyasıya mücadele verdiği yarışmada birinci açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Seval Hanım birinci oldu.










Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Medya Haberleri