10 Mart Salı Yemekteyiz Hicran Çelik'in günü | Hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?

TV8'in lezzet yarışması Yemekteyiz'de haftanın ikinci günü için kollar sıvandı. Mutfağa girecek isim ise Hicran Çelik oldu. Genç yarışmacının yemekleri kadar evliliği sonrasında yaptıkları da çok konuşulacak. Peki Hicran Çelik hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? İşte detaylar...

Seda Sayan'ın sunumuyla ekranların vazgeçilmezleri arasına giren ve keyifle izlenen Yemekteyiz'de dün yeni hafta başlamıştı. İbrahim Efla Tunç, Hicran Çelik, Elif Şahin, Mehmet Teke ve Türkan Karataş haftanın birinci olabilmek için kıyasıya rekabete girmişti. İlk gün haftanın iki erkek yarışmacısından biri olan İbrahim Efla Tunç rakiplerin ağırlamış ve gününü en iyi şekilde tamamlamak için mücadele vermişti. Bugün de sıra ikinci yarışmacıda. Yani Hicran Hanım'da. Peki Hicran Çelik hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Tüm bilgiler haberimizde.
 


Yemekteyiz Hicran Çelik kimdir?

Haftanın ikinci gün yarışmacısı olan Hicran Çelik 28 yaşında ve iki çocuk annesi. Yarışmaya İstanbul'da katılıyor. Yemeğine ve elinin ayarına güveniyor. Hedefi 10 bin lira.
 

Hicran Çelik hangi yemekleri yaptı?

Yemekteyiz'de bu denli iddialı bir yarışmacı boy gösterince ister istemez yaptığı yemekler de merak konusu oluyor. Hafta içi saat 16:00'da başlayan bölümleri ile binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yarışmada Hicran Hanım'ın menüsü ve yaptığı yemekler haberimizdeki yerini alacak.

 


 





 

Hicran Çelik kaç puan aldı?

Çoğu zaman tartışmalara neden olsa da puanlama Yemekteyiz'in en önemli kısımlarından birisi. Hicran Hanım'ın programın ikinci günününde performansını sergileyecek ve puanlarını alacak. İddiasını da ortaya koyan genç yarışmacı bakalım 10 bin lira için yeterli puanı elde edebilecek mi... Hicran Çelik'in puanları da açıklandıktan sonra haberimizde olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri