Vatandaşın fendi provokatörü yendi

Yenibosna Merkez Cami'nde cuma namazını kılan CHP İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na, cami çıkışı saldırmaya çalışan bir kişi vatandaşlar tarafından durduruldu. İmamoğlu'na yönelik “Kahrolsun PKK” sloganı atan provakatör, vatandaşlar tarafından uzun süre yuhalandı.

Yenibosna Merkez Camii ve Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nde vatandaşlarla bir araya gelen İmamoğlu, Cuma     namazını da burada kıldı. İmamoğlu'nun camiden ayrılışı sırasında bir kişi, “Kahrolsun PKK” diye bağırarak, İmamoğlu'nun üzerine yürümeye çalıştı. Vatandaşların ve cami cemaatinin sert tepkisiyle karşılaşan provokatör polis tarafından gözaltına alındı. Cami önünde İmamoğlu'nu bekleyen yüzlerce vatandaş, “Ekrem Başkan” ve “Halkın Umudu İmamoğlu” tezahüratıyla seçilmiş İBB Başkanı'na     destek vererek, provokatörü yuhaladı.

'Bana dua edin'
Yenibosna'da yaşananların öncesinde Bahçelievler'de de halkla buluşan İmamoğlu, buradaki vatandaşlardan kendisine dua etmelerini istedi. İmamoğlu, “İstanbul'un, Türkiye'nin bütün renklerini kucaklayarak, hep birlikte hep beraber her şey çok güzel olacak dedik, diyoruz. Bu noktada 23 Haziran günü ülkemizde ve İstanbul'da büyük bir demokrasi bayramı yaşayacağımıza ve bir kere daha seçimi kazanacağımıza inanıyorum” dedi. Bu sözleri üzerine “İnşallah” diyen vatandaşlara da seslenen İmamoğlu, “Bana dua edin. Hep birlikte başaracağız” cevabını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Manşet Haber Haberleri