Türkiye darbeyi lanetledi!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde çok sayıda etkinlik gerçekleştirildi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8'inci yıldönümünde Türkiye tek yürek oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletin darbecilere karşı destan yazdığı bu tarihi günde yine tek yürek, tek bilek olarak bir aradayız” derken, CHP lideri Özgür Özel, O gece iktidarıyla muhalefetiyle bu ülkenin çok iyi bir sınav verdiğini söyledi

İFTİRA ATANLARI KIYAMETE KADAR AFFETMEYECEĞİZ!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde çok sayıda etkinlik gerçekleştirildi. Üsküdar’da bulunan 15 Temmuz Şehitler Makamı'nı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletin darbecilere karşı destan yazdığı bu tarihi günde yine tek yürek, tek bilek olarak bir aradayız” dedi. 15 Temmuz gecesi canını veren şehitleri anan Erdoğan, “15 Temmuz'a, oyun diyenleri, tiyatro diyenleri, utanmadan danışıklı dövüş diyenleri de kıyamete kadar affetmeyeceğiz. 15 Temmuz'a bu çirkin iftiraları atanlar Türkiye üzerine oynanmak istenen kanlı oyunun tezgahlanmak istenen büyük tiyatronun birer figüranlarıdır” diye konuştu.

15 TEMMUZ GECESİ HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlattı. “O gece siyasi parti ayrımı yoktu” diyen Özel, “CHP, AK Parti, MHP Meclis'teydi. Bazıları oturduğu yerden, 'Tiyatro, şu bu.' diyor. Adam F-16'yla atıyor, 0.1 derece yukarıdan atsa, genel kurulun üzerine vuracak. 16 tane 4 buçuk tonluk avize var. Oraya vursa bütün milletvekilleri ölecekti. Meclis'in bahçesine 3 kez, içerisinde 20 komandonun olduğu helikopter inmeye çalıştı. Meclis polislerinin ateşi karşılığında geri gittiler. Birkaç milletvekilinde silah vardı. Geldiklerinde çatışmayı göze aldılar. O gece herkes üzerine düşeni yaptı” açıklamasını yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Manşet Haber Haberleri