Türk Telekom'un icraya verdiği müşteriye avukattan hakaretler: Borcunu öde lan!

Türk Telekom, bir yıl önce kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan bina sakinlerine fatura düzenlemeye devam etti. Kullanmadığı hattın borcu nedeniyle 86 yaşındaki Alime Korkmaz'ı icraya veren Türk Telekom'un avukatı telefonla aradığı yaşlı kadının oğluna ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu

86 yaşındaki Alime Korkmaz'ın oturduğu bina geçen yıl kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. Korkmaz'ın oğlu Turgay Korkmaz, annesinin 32 yıldan beri kullandığı sabit telefon hattının kapatılması için Türk Telekom'a başvurdu. Türk Telekom yetkilileri hattın kapatılması için yaşlı kadının gelmesi gerektiğini belirtti. Turgay Korkmaz annesinin evden çıkmayacak durumda olduğunu belirtmesine rağmen kuyllanılmayan hat bir türlü iptal edilmedi. Alime Korkmaz'ın çocukları 3-4 kez Türk Telekom'a gitmesine rağmen herhangi bir netice alamadı. Bütün bunlardan sonra yaşlı kadının adına fatura çıkarıldı ve 700 TL'nin tahsil edilmesi için icraya verildi.

DUYDUKLARIM KARŞISINDA DONDUM KALDIM

Damgaya konuşan Turgay Korkmaz, geçtiğimiz günlerde Türk Telekom bünyesi,nde hizmet veren hukuk departmanından bir kadının kendisini aradığını belirterek, "Beni arayan bir kadın, babamın ve oğlumun yoğun bakımda olduğunu söylememe rağmen, bana direkt olarak; 'Borcunu öde şerefsiz' dedi. Dondum kaldım. Sonra geri aradım bakmadı. Başka bir telefonla arayıp dava açacağımı söyledim; 'Borcunu öde ne b.k yersen ye' karşılığını verdi. Gerçekten aklım almıyor" tepkisini gösterdi. 3 gün önce koronavirüs nedeniyle babasını kaybettiğini belirten Korkmaz, "Hala her gün arıyorlar. İcra takibi başlatmışlar. Biz de itiraz ettik" açıklamasını yaptı.


ABONELİKLERİ İPTAL EDECEĞİZ

Aile olarak Türk Telekom'la bütün bağlarını koparacaklarını ifade eden Turgay Korkmaz, "Bütün aboneliklerimizi iptal edeceğiz. Hatta şahsıma küfür eden o kadın hakkında da dava açacağım. Yapılan bu saygısızlık yanlarına kalmayacak" diye konuştu.

ÖZEL HABER/EKREM HACIHASANOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Manşet Haber Haberleri