Mahir Polat: Kariyerizm zehirlidir!

CHP'de İmamoğlu sonrası İstanbul'u kimin yöneteceği tartışması alevlendi. İki önemli isim karşı karşıya geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sonrasında İstanbul'u yönetmeye hazır olduğunu söyleyen Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'a üstü kapalı cevap geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İmamoğlu sonrası İBB başkanlığı için üstü kapalı mesaj veren Mahir Polat, “Siyasi kariyerizm zehirdir” dedi

SOL SİYASETTE KARİYERİZM OLMAZ SIRA NEFERİ OLUNUR
İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Ekrem İmamoğlu'ndan sonra İBB Başkanlığı adaylığı için başlayan tartışmalara yönelik üstü kapalı bir mesaj verdi. X hesabından tweet atan ve sabileyen Polat, “Siyasi kariyerizm zehirdir” dedi. İsim vermeden “Sol siyasette kariyerizm olmaz, dert arkadaşı olunur, sıra neferi olunur” diyen Polat, sosyal medyada tartışmalara sebep oldu. Birçok kişi Polat'ın, Üsküdar Belediye Başkanı Sinen Dedetaş'ı kastettiği yorumları yaptı.

SİNEM DEDETAŞ DA “İSTANBUL İÇİN HAZIRIM” DEMİŞTİ
2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın gerçekleştirildiği Paris'te, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de yer aldığı etkinlikte bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, Habertürk yazarı Oray Eğin'e dikkat çeken açıklamalarda bulunmuş, “İstanbul’u yönetmeye hazır mısınız?” sorusuna "Evet" cevabını vermişti. Dedetaş, “Bir buçuk sene sonra İstanbul Belediye Başkanı olmaya hazır mısınız?” sorusuna da “Gayet hazırım” demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Manşet Haber Haberleri