Kimsin dedi, dayak yedi! Tekme tokat saldırıya uğradı

Metro istasyonunda kendisine kimlik soran sivil kıyafetli şahsa kim olduğunu soran ve polis yanıtını alan Bayram Şentürk, karakolda saatlerce darp edildiğini

Bayram Şentürk, metro istasyonunda kendisine kimlik soran sivil kıyafetli şahsa kim olduğunu sordu. Polis olduğunu söyleyen şahsın kimliğini görmek isteyen Şentürk, önce metronun bekleme salonunda devamında ise karakolda saatlerce darp edildiğini ve burnunun kırıldığını söyleyerek Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü hakkında suç duyurusunda bulundu.

13 Haziran tarihinde Başakşehir’de bulunan Olimpiyat Stadı yanındaki istasyonda metroya binmek isteyen Bayram Şentürk isimli vatandaş, sivil kıyafetli bir şahıs tarafından durdurularak kimliğini göstermesinin istendiğini, kim olduğunu sorduktan sonra polis cevabı aldığını söyledi. Şentürk, buna karşılık şahsın polis kimliğini isteyince başına gelmeyen kalmadı. Darp raporu alan Şentürk, Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yaka paça sürüklediler

“Benden kimliğimi isteyen şahıs sivil kıyafetli olduğu için kim olduğunu sordum. Polis olduğunu beyan edince bende ona kimlik sordum” diyen Şentürk, “Aramızda kısa bir tartışma oldu ama yine de kimliğimi çıkardım ve karşımdaki kişi kimliğimi cebine koyup yanımdan uzaklaşmaya başladı. Bende nereye gidiyorsunuz diye arkasından seslendiğimde, ‘Sen bize nasıl hesap sorarsın’ diyerek geri döndü ve bir anda yanında beliren 4 kişiyle birlikte beni metro istasyonunda özel güvenliklere ait olan odanın bir bölümüne yaka paça sürüklediler. Burada bana ters kelepçe takıp yaklaşık 1 buçuk saat tekme tokat defalarca vurup hakaret ettiler. Hatta ben can havli ile bağırdıkça birisi ‘Kafasına sıkın’ cümlesini bile defalarca sarf etti. Ben iyice fenalaştıkça beni aldılar ve Başakşehir Devlet Hastanesi’ne götürdüler” iddiasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Manşet Haber Haberleri