Ayakta uyudular!

Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi’nin bulunduğu ek hizmet binasında görevli bir kadın sevgilisi olduğu iddia edilen kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Pompalı tüfeği çiçek kutusunda belediyeye sokan saldırganın güvenlik tarafından fark edilmemesi tartışma yarattı.

Esenyurt'u sarsan olay dün sabah saat 10:30 sıralarında meydana geldi. Nazım Hikmet Bulvarı’nda bulunan Esenyurt Belediyesi Ek Hizmet Binası’na gelen Bülent Ö. (43) pompalı tüfekle içeriye girdi. Bülent Ö. Belediye personeli olduğu öğrenilen Muradiye B. (42) adlı kadını alıkoyarak bir odaya kapattı. Kısa bir süre sonra kadını öldüren Bülent Ö. aynı silahla intihar etti. Muradiye B.'nin saldırganla üç yıldan beri yasak aşk yaşadığı iddiası ortaya atıldı. Belediye'den yapılan açıklamada ise olayın adli bir vaka olduğu, kurumla bir ilgisinin bulunmadığı belirtildi.

Pompalı tüfekle nasıl içeri girdi?
Belediye binasında gerçekleşen saldırının detaylarına ulaşan Gazete Damga, Bülent Ö.'nün pompalı tüfeği çiçek saksısında kuruma soktuğu bilgisine ulaştı. Esenyurt Belediyesi'nin güvenlik için her ay 1 milyon 600 bin TL ödediği öğrenilirken, belediye binasında yaşanan güvenlik zaafiyeti yeni bir tartışma başlattı. Adı geçen Esenyurt Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda x-ray cihazı bulunmadığı, sadece bir kişinin güvenlik olarak çalıştığı, onun da kuruma gelenlere danışma hizmeti verdiği belirtildi.

Özel hareket önlem aldı
Cinayetin ardından Özel Harekât polislerinin de arasında bulunduğu ekipler, çevrede güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri ise her iki şahsın da olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Manşet Haber Haberleri