Zeynep Bastık sevenlerini korkuttu: Apar topar ameliyata alındı!

Son yıllarda çıkardığı şarkılarıyla ününe ün katan şarkıcı Zeynep Bastık, hastaneden yaptığı paylaşımıyla sevenlerini korkuttu. Ameliyat masasına yatan Bastık, sağlık durumuna ilişkin son bilgiyi paylaştı.

Lan, Yalan, Ara, Mod, Dargın, Bırakman Doğru Mu?, Fırça ve Uslanmıyor Bu gibi şarkılarıyla tanınan şarkıcı Zeynep Bastık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla sevenlerini korkuttu. Türkçe Pop müziğinin genç isimlerinden Zeynep Bastık, şarkılarının yanı sıra yaşadığı aşkları ile de magazin gündeminin yakından takip ettiği isimler arasında yerini alıyor. Bastık, bir hastaneden yaptığı paylaşımıyla ameliyat olduğunu açıkladı.

Zeynep Bastık

Zeynep Bastık ne ameliyatı oldu, sağlık durumu nasıl?

Şarkıcı Zeynep Bastık uzun yıllardır yaşadığı nefes alma sorunu nedeniyle burun ameliyatı oldu. Hastaneden yaptığı paylaşımıyla deviasyon ameliyatı olduğunu duyuran Bastık sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Bastık, ameliyat sonrası görüntüsü çekerek Instagram hesabından yayınlandı ve şu notu düştü: "Artık bende sağlıklı insanlar gibi nefes alıcam. Sonunda deviasyon ameliyatı oldum" ifadelerini kullandı.

Zeynep Bastık'ın burun ameliyatı sonrası paylaşımı


Deviasyon ameliyatı nedir, sağlık sorunu mudur?

Deviasyon ameliyatı bir burun ameliyatıdır. Kıkırdak eğriliği ameliyatı olarak da bilinir. Burun deliklerinin iç kısmında olan kıkırdak ayrımının sağlanması görevi vardır. Burun içinde yer alan kıkırdak dokunun burun septumundan meydana gelen eğrilik ile düzeltilmesi operasyonuna deviasyon ameliyatı denilmektedir.

Cerrahi bir müdahaleyle yapılan deviasyon ameliyatının basit ve kısa sürede yapıldığı biliniyor.

Serkay Tütüncü ve Zeynep Bastık'ın tatilinden bir kare



Serkay Tütüncü ile dolu dizgin aşk devam ediyor mu?

Zeynep Bastık uzun süredir birlikte olduğu Serkay Tütüncü ile geçtiğimiz ay Bodrum'da tekne tatilinde görüntülenmişti. Teknede arkadaşlarıyla bir arada olan çift keyifli vakit geçirdiklerini belirterek dinlenmişti. Kirli Sepeti dizisinin oyuncusu Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık'ın geçtiğimiz günlerde doğum gününü teknedeki bir pozları ile kutlamıştı.


"İyi ki doğdun güzelim"

32. yaşına giren Zeynep Bastık'ın doğum gününde sevgilisi Serkay Tütüncü'den romantik bir paylaşım gelmişti. Teknede çekildikleri bir pozu paylaşan Tütüncü "İyi ki doğdun güzelim" diyerek takipçileriyle o romantik anları paylaşmıştı. Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü'nün romantik fotoğrafına binlerce beğeni ve yorum yağmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bir Cumhuriyet Şarkısı filmi ne zaman ve nerde yayınlanacak, başrolünde kimler var, konusu ne?
80 yaşındaki ABD'liyle evlenen Meltem Miraloğlu: Rehin tutuluyorum, bana yardım edin!
Gizli Bahçe dizisi hangi gün başlıyor, ne zaman yayınlanacak, oyuncu kadrosu kimler var, konusu ne?

Magazin Haberleri