Yine dua istedi! Dilan Polat karar duruşması öncesi takipçilerine dua çağrısında bulundu

Dilan ve eşi Engin Polat için bugün karar duruşması yapılacak. Toplamda 3 ayrı suçtan, 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmanın gündeme geldiği davada, Dilan Polat karar duruşması öncesi takipçilerinden dua istedi.

Son aylarda sıklıkla gündemde olan ve kara para akladıkları iddiasıyla tutuklanmış olan Dilan Polat ile Engin Polat çifti bugün karar duruşmasına çıkacak. İkili ile birlikte aralarında bulunduğu 28 sanığın yargılandığı dava iki gündür devam etmekte.

DİLAN POLAT INSTAGRAM'DAN DUA ÇAĞRISI YAPTI

Dilan Polat, duruşma öncesinde sıklıkla sosyal medyaya girerek takipçilerinden dua istedi. Polat, Instagram’daki “Enerciiii” isimli kanalında 350 bini aşkın takipçisinden "Günaydın dualarınızda bizi eksik etmeyin." şeklinde bir yazı paylaştı.

4 Eylül günü gerçekleşen duruşmada sanıkların savunmaları alınmıştı. Engin Polat, savunmasında hiçbir paravan şirketinin olmadığını söylemiş ve "Ben ve ailemin yönettiği tüm şirketlerin kazançları yasal yolla elde edilmiş ticaretten kazanılan varlıklardır. Kaynağı belirsiz hiçbir varlığımız yoktur. Türkiye'nin konuştuğu bu davada bahis ve benzeri sitelerinden hesabımıza gelen para yokken iddianame düzenlemiştir." şeklinde savunmada bulunmuştu.


"İFTİRAYA MARUZ KALDIK"


Dilan Polat ise savunmasında cezaevinde bulunduğu süreçte 18 kilo verdiğini sözlerine eklemiş ve "Çocuklarımdan ayrı kaldım, eşim hala cezaevinde. İftiraya maruz kaldık." demişti. Suçlamaları kabul etmediğini belirten Polat, kendisinin yalnızca şirketlerin reklam yüzü olduğunu söylemişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Engin Polat, cezaevinden tahliye oldu, serbest kalmasının ardından ilk kez konuştu!
İzmir'de terör operasyonu: Suriye uyruklu şahıs yakalandı
Engin Polat'ın tahliye kararının ardından Dilan Polat ve yakınlarından sevinç gösterisi!

Magazin Haberleri