Yavuz Bingöl’ün düğünü ne zaman, nerede, kiminle evleniyor?

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Yavuz Bingöl bir kez daha nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Nilşah Ağaoğlu ile evlenecek olan Bingöl’ün düğün tarihi ve yeri merak ediliyor.

Yavuz Bingöl’den mutlu haber! Ünlü şarkıcı bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Nilşah Ağaoğlu ile dünyaevine giriyor. Çiftin nikah davetiyeleri ilk kez ortaya çıkarken, düğünün yapılacağı yer ve nikah tarihi de belli oldu. Peki Yavuz Bingöl kiminle, nerede, ne zaman evleniyor? İşte yanıtı…

Yavuz Bingöl evleniyor mu?

Bir süredir evleneceği yönünde haberler magazin gündemini meşgul eden Yavuz Bingöl’ün düğün tarihi belli oldu. Bingöl, mutlu bir beraberlik yaşadığı Nilşah Ağaoğlu ile yuva kurmaya hazırlanıyor.

Yavuz Bingöl ne zaman, nerede evleniyor?

Ünlü şarkıcı Yavuz Bingöl’ün evleneceğinin kesinleşmesinden kısa bir süre sonra çiftin nikah davetiyeleri de ortaya çıktı. Davetiyede yer alan bilgilere göre Gülşah Ağaoğlu ile Yavuz Bingöl’ün Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde evlenecekleri öğrenildi. Nikah tarihi ise 25 Ekim 2024 Cumartesi olarak açıklandı.

Yavuz Bingöl’ün sevgilisi Nilşah Ağaoğlu kimdir?

Yavuz Bingöl’ün altı yıldır beraber olduğu ve 25 Ekim’de nikah masasına oturmaya hazırlandığı Nilşah Ağaoğlu 40 yaşında. Peyzaj mimarı olan Ağaoğlu’nun kendisine ait bir mücevher firması da bulunuyor.

Yavuz Bingöl, Nilşah Ağaoğlu ile evleniyor

Yavuz Bingöl kimdir?

Yavuz Bingöl, 7 Ekim 1964'te İstanbul'da doğmuş olan Türk halk müziği sanatçısı, besteci, oyuncu ve televizyon yapımcısıdır. Sanatçı bir aileden gelen Bingöl’ün annesi ünlü halk ozanı Şahsenem Bacı olarak bilinen Şahsenem Akkaş, babası ise edebiyat öğretmeni ve şair Yılmaz Bingöl’dür.

Çiftin düğün davetiyesi ortaya çıktı

Yavuz Bingöl kariyeri

Yavuz Bingöl, genç yaşlarda bağlama çalmayı öğrenerek müzik kariyerine adım atmıştır. 1995 yılında çıkardığı "Sen Türkülerini Söyle" albümüyle geniş bir kitle tarafından tanınmış ve sevilen bir sanatçı haline gelmiştir. Bu albümü takip eden yıllarda birçok başarılı albüm çıkarmış, halk müziği repertuarında önemli bir yere sahip olmuştur.

Müziğin yanı sıra oyunculuk kariyerine de başlayan Bingöl, çeşitli dizi ve filmlerde rol alarak Türkiye'de geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştır. Öne çıkan yapımları arasında "Eşref Saati," "Aşka Sürgün" ve "Karagül" gibi diziler bulunmaktadır. Ayrıca "Üç Maymun" filmiyle, Nuri Bilge Ceylan yönetmenliğinde rol alarak Cannes Film Festivali’nde ödül kazanan bir yapımda yer alma şansını elde etmiştir.

Yavuz Bingöl, hem müzik hem de oyunculuk alanında pek çok ödül kazanmış, ayrıca sanat dünyasına birçok değerli eser kazandırmıştır. Sanatı ve toplumsal duyarlılığıyla tanınan Bingöl, çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde de aktif olarak yer almıştır.

Yavuz Bingöl, Türkiye'nin hem müzik hem de sinema-televizyon alanında saygın bir ismi olarak tanınmakta ve sanat hayatına aktif olarak devam etmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Şaşırtan benzerlik: Ebru Gündeş'e benzeyen gelin sosyal medyayı kırdı geçti
Liam Payne intihar mı etti, yanlışlıkla mı düştü? One Direction üyesi Liam Payne madde etkisinde miydi?

Magazin Haberleri