Yağmur Aşık'ın eğlendiği kişi kim? Emre Aşık ne diyecek

Ünlü futbolcu Emre Aşık'ın boşanmak üzere olduğu eşi Yağmur Aşık'ın 'Evli erkeklere meraklı ne çok kadın varmış' sözlerinin ardından bir kişiyle eğlenirken görüntülenmesi gündeme oturdu.

Aralarındaki evliliğin 6 yıl sonra sona ermesi dava açan Emre Aşık ile boşanmayı kabul eden Yağmur Aşık fikir değiştirerek karşı dava açmış ve 250 bin liralık nafaka talep etmişti. Bununla da yetinmeyen Aşık, eşini FETÖ'cülükle suçlamış, bu sözünden de 'Bir anlık sinirle söyledim' ifadeleriyle dönmüştü.

İkili, geçen ay boşanma davasını geri çekip sürpriz bir şekilde evliliğe devam kararı aldı. Ayrı oldukları dönemde eşine sosyal medyadan yazan kadınları ifşa eden Aşık "Evli erkeğe meraklı ne çok kadın varmış" diye de tepki gösterdi.

Evliliğini kurtarmak istediğini belirtip eşi hakkındaki suçlamayla boşanma davasından vazgeçen Yağmur Aşık, Takvim muhabirleri tarafından önceki akşam Etiler'de Etiket'te görüntülendi.

Yağmur Aşık, mekanda adının Mustafa olduğu öğrenilen bir kişiyle eğlenirken görüntülendi. 3 çocuk annesi Yağmur Aşık'ın yanındaki kişi görüntü alındığını fark edince panikledi. Sabaha karşı mekandan el ele çıkan ikili, montlarının kapüşonuyla önlem aldı.

Görüntülendiklerini fark eden Aşık, erkek arkadaşına "Bizi çekiyorlar al onları çabuk" diye talimat verdi.Hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri