Will Smith'ten Hollywood grevine destek!

63 yıl aradan sonra ilk kez hem yazar hem de oyuncuların yer aldığı greve ünlü oyuncu Will Smith de destek veriyor. Smith, grevi "mesleğimiz için bir dönüm noktası" olarak nitelendiriyor.

Dünyanın en büyük film ve eğlence sektörü olan Hollywood, geçtiğimiz günlerde yazar ve oyuncuların greve gitmesiyle ilk kez durma noktasına geldi. Yapay zekaya karşı ücret ve iş garantisi görüşmelerinin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından başlayan greve Oscar ödüllü oyuncu Will Smith de destek verdi.

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu grev mesleğimiz için bir dönüm noktasıdır. 33 yıllık oyunculuk kariyerim boyunca bazen kendimi Philadelphia'da bir çocuk gibi hissediyorum. Bu kadar uzun süre oyuncu olabildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum, çok minnettarım." ifadelerini kullandı.

Will Smith gibi büyük Hollywood yıldızları da ellerinde pankartlarla greve katılım gösterdi. Jane Fonda, Chloe Grace Moretz, Jessica Chastain, Colin Farrell, Vannesa Hudgens ve Bryan Cranston bu isimlerden sadece birkaçı.

85 yaşındaki Oscar ödüllü oyuncu Jane Fonda

NE OLMUŞTU?

Hollywood'da 63 yıl sonra ilk kez senaristler ve oyuncular aynı anda grevde. Mayıs ayında greve giden senaristlere oyuncular da dahil oldu. Beyaz Perde Aktörleri ve Amerikan Televizyon ve Radyo Sanatçıları Birliği (SAG-AFTRA), yapay zekaya karşı maaş ve güvenliği görüşmelerinin başarısız olmasının ardından grev çağrısında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

7 aylık hamile Ezgi Mola’dan kötü haber!
Aşkları çok konuşulmuştu! Şimdi de ayrılıkları konuşuluyor!
Twitter’dan kovuldu, X’e döndü!

Magazin Haberleri