Ünlü dizi yıldızı silahlı saldırıda öldü! Johnny Wactor kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hangi dizide oynuyor?

General Hospital dizisinde canlandırdığı rolle tanınan ünlü aktör Johnny Wactor hayatını kaybetti!

Dünyaca ünlü dizi oyuncusu silahlı hırsızların hedefi oldu! General Hospital dizisinde Brando Corbin rolüne hayat veren 37 yaşındaki Johnny Wactor arabasını çalmak isteyen hırsızların kurşunlarıyla öldürüldü. Haberin duyulmasının ardından ünlü aktörün hayranları yasa boğuldu. Birçok kişi de hayatını kaybeden aktör Johnny Wactor'ın kim olduğunu, yaşını, neden öldüğünü ve rol aldığı yapımları araştırmaya başladı. İşte Wactor hakkında bilinmesi gerekenler...

Maskeli saldırganların hedefi oldu

Olay, Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles kentinde meydana geldi. Johnny Wactor, arabasını çalmak isteyen üç tane maskeli hırsızın hedefi oldu.

Geçtiğimiz cumartesi günü sabaha karşı yaşanan olayda, ünlü oyuncunun hırsızlık girişimini engellemek isterken silahla vurulduğu öğrenildi.

Şüphelilerin ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçarken, Wactor hastaneye yetiştirilirken hayatını kaybetti.

Los Angeles Polis Departmanı Merkez Cinayet Masası olay hakkında çok yönlü araştırma başlattı.

Wactor’un vefatının ardından konuşan ünlü oyuncunun annesi Scarlatt Wactor ise şunları söyledi: "Onun ne kadar güzel bir ruha sahip olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez. O nazik, sevgi dolu bir oğul ve kardeşti, hayatı dolu dolu yaşadı. Hedefler koydu ve onların peşinden gitti. Kalplerimizde ve hayatlarımızda büyük bir delik var."

Johnny Wactor kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hangi dizilerde oynadı?

25 Mayıs 2024 Cumartesi günü ABD’de uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Johnny Wactor 37 yaşındaydı. Wactor, 2020 ile 2022 yılları arasında "General Hospital" dizisinde rol aldı. Ünlü aktör ayrıca "Criminal Minds", "Sibirya" ve "Westworld" gibi yapımlarda da rol aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri