Ünlü çiftin Miraval davası devam ediyor!

Brad Pitt ve Angelina Jolie arasındaki Miraval davası devam ediyor. Çiftin karşılıklı davası devam ederken, yeni ele geçirilen mahkeme belgelerinde bazı dikkat çekici iddialar var.

Bir zamanlar sadece Hollywood'da değil tüm dünyada 'aşk ikonları' olarak anılan ve o dönem 'Brangelina' olarak anılan eski karı koca Angelina Jolie ve Brad Pitt, Miraval Şatosu için hukuk mücadelesi sürüyor.

Jolie daha önce, Pitt'in Miraval şarap imalathanesinin kontrolünü ele geçirmeye ve onu "durdurmaya" çalıştığını iddia ederek Pitt'e milyon dolarlık bir dava açtı.

Öte yandan Pitt, Jolie'nin kendisine "zarar vermek" amacıyla hisselerini Rus iş adamı Yuri Shefler'a sattığını iddia etti ve bu satıştan haberi olmadığını söyleyerek bu ünlü isme dava açtı.

350 MİLYON DOLAR TALEBİ

Page Six, uzun süren davayla ilgili yeni belgeleri ortaya çıkardı. Belgeler, Pitt'in eski karısını 'çalmak' ve yağmalamakla suçlandığını ortaya çıkardı. Jolie'nin eski yatırım şirketi Nouvel'in bu nedenle oyuncudan 350 milyon dolar tazminat talep ettiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri