Ufuk Özkan kiminle evliydi, neden boşandı? Ufuk Özkan'ın eski eşi Nazan Güneş kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

Oyuncu Ufuk Özkan’ın yaptığı nafaka açıklama sonrası Özkan'ın eski eşinin kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki Ufuk Özkan kiminle evliydi, neden boşandı? Ufuk Özkan'ın eski eşi Nazan Güneş kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

Rol aldığı Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Cevahir karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınan ve pek çok dizi filmde yer alan Ufuk Özkan 17 yıllık eşi, oğlunun annesi Nazan Güneş'ten 2022 yılında boşanmıştı. Ufuk Özkan son olarak Güneş'e ödediği nafaka hakkında bir açıklamada bulundu. Peki Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında?

UFUK ÖZKAN'IN ESKİ EŞİ NAZAN GÜNEŞ KİMDİR?

Ufuk Özkan ve eski eşi Nazan Güneş'in evliliği 17 sene sürmüş ve evlilikleri tek celsede sona ermişti. 2005 senesinde nikah masasına oturmuş olan Ufuk Özkan Nazan Güneş çifti 2 Ağustos 2022 tarihinde ayrılma kararı almıştı. Çift anlaşmalı olarak boşanmıştı. İkilinin Eren Özkan isminde bir oğulları da bulunmakta.

Nazan Güneş ile Ufuk Özkan, evlilikleri esnasında ciddi anlaşmazlıklar yaşadıklarını ifade etmişti. Nazan Güneş'in bir dönem Anadolu Ateşi'nde baş dansçı olarak görev aldığı ve yaklaşık 10 yıl çalıştığı da bilinmekte.

Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasının sunuculuğunu yaptıktan sonra sıkı bir diyete başlayan ve fazla kilolarından kurtulan Ufuk Özkan, "Ah be Birader" yapımıyla sinema severlerin karşısına geçmişti.

UFUK ÖZKAN'DAN NAFAKA İSYANI

Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle uzun saatler çalışamadığını belirten Özkan, artık yalnızca tiyatro oyunlarında sahne aldığını söyledi ve ünlü isim, nafaka düşürme davası açtığını ifade etti.

Nafaka miktarına isyan eden Özkan, "Minimal yaşayamıyorum. Biliyorsunuz, 2 yıl önce boşandım. Nafakam 45 bin TL'den 74 bin TL'ye çıktı. Şimdi de 114 bin TL oldu. Ben ayda 114 bin TL kazanmıyorum ki, nafakayı nasıl ödeyeyim? Zaten nafaka düşürme davası açtım. Yani hiç harcama yapmasam da bu miktarı ödeyemem" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

15 Ekim 2024 BEDAŞ elektrik kesintisi: Karanlığa hazır olun İstanbul'un 11 ilçe uzun saatler elektriksiz kalacak!
Reynmen'den düğününe katılamayan ablasına duygusal sürpriz: Gelemediği için çok ağladım!
Kredi kartı limitini 99 bin TL'ye düşüren Mustafa Sandal'a meslektaşı Sinan Akçıl'dan jet yanıt!

Magazin Haberleri