Türkiye güzeli Nilay Ceylan kimdir? Neden ve kaç yaşında öldü

Çağla Şıkel'in kazandığı 1997 Miss Turkey yarışmacısının üçüncüsü Nilay Ceylan yaşamını yitirdi. Bu gelişme üzerine herkes hayatına dair bilgileri araştırıyor. Peki Nilay Ceylan kimdir, kaç yaşında va neden öldü? İşte detaylar...

Miss Turkey'de üçüncülük derecesi elde eden Nilay Ceylan hayatını kaybetti. Babasının ölümü sonrasında kameralardan uzak bir yaşam süren Nilay Ceylan'ın neden öldüğü de merak edilerek araştırılıyor.

Nilay Ceylan neden ve kaç yaşında öldü?
Miss Turkey 1997’de üçüncü seçilen Nilay Ceylan yaşamını yitirdi. Uzun süredir şöhretten uzak bir hayat yaşayan Ceylan’ın kalp krizi geçirdiği bildirildi. Eski Türkiye 3. güzeli Nilay Ceylan, 44 yaşında hayata veda etti.  İki yıl önce babasını kaybeden ve ardından içine kapanan Ceylan’ın annesiyle yaşadığı evde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiği bildirildi.

Nilay Ceylan kimdir?
Nilay Ceylan, 20 yaşındayken Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katılmıştı. Çağla Şıkel’in birinciliği kazandığı Miss Turkey 1997’de Ceylan üçüncülük tacının sahibi olmuştu.

Mimar Sinan Üniversitesi Dekor Kostüm Bölümü’nden mezun olan Ceylan, Kanal D’de sunuculuk yaptı. Kısa bir dönem oyunculuk da yapan Ceylan ardından Çatalca’ya yerleşti. Şöhretten uzaklaşan Ceylan, hayatını tasarladığı takıları sosyal medya hesabından satarak sürdürdü. 

Ceylan'ın daha önce yaptığı paylaşımlardan birinde “Bir babam demedi ‘Salaksın’ diye, onun dışında herkes ‘Salaksın kafanı kullanmadın’ dedi. Kafa kullanmak değil aslı, insan kullanmak. 15 yaşımdan beri alnım ak. Beni seven ama sevmediğim bir kimseyi hayatıma hayat garantisi gözüyle sokmadım. Asla ruhumu satmadım” yazdığı görüldü.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri