Tam Bir Centilmen filminin devam filmi gelecek mi? Tam Bir Centilmen 2. filmi ne zaman?

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı 'Tam Bir Centilmen' filmi, Netflix'te yayına girdi. Gelişme sonrası filmin takipçileri "Tam Bir Centilmen filminin devam filmi gelecek mi?" sorusunu merak etmeye başladı. İşte yanıtı...

Çağatay Ulusoy’un yeni filmi "Tam Bir Centilmen," 26 Eylül 2024 tarihinde Netflix’te yayına girdi. Film, zengin kadınların gözdesi Saygın’ın hikayesini anlatırken; izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Fakat filmi izleyenler tarafından bir devam filmi olup olmayacağı sık sık sorgulanmaya başlandı.

TAM BİR CENTİLMEN FİLMİNİN İKİNCİSİ GELECEK Mİ?


Henüz film ekibinden konu hakkında resmi bir açıklama gelmezken, "Tam Bir Centilmen"in izleyici üzerindeki etkisi ve gelen olumlu yorumlar, yapımcıları yeni bir proje daha yapıp ikincisini çekmeye teşvik edebilir.

İzleyiciler, Saygın’ın hikayesinin devamını şimdiden beklemeye koyuldu. Ayrıca filmin izlenme oranı ve başarısı, izleyici ilgisi de gelecekte yeni projelerin kapısını açabilir. Çağatay Ulusoy’un kariyerindeki diğer projeleriyle de dikkat çektiği göz önüne alındığında, "Tam Bir Centilmen" için bir devam filminin gelme olasılığı yüksek gözüküyor. İzleyiciler de film hakkındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Konu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandığında sayfamızda yer vereceğiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kavaklı'da Köylü Baba Kasap ve Şarküteri hizmete girdi
Cem Garipoğlu’nun mezarının açılacağı tarih belli oldu
Mersin'de hastanede akılalmaz olay: 'Cin çarptı' diyerek hastaneye koşan adam ortalığı ayağa kaldırdı:

Magazin Haberleri