Survivor Turabi hastaneye kaldırıldı! Turabi Çamkıran’ın hastalığı ne?

Ünlü yarışma programı Survivor’ın eski yarışmacılarından Turabi hastalıkla boğuşuyor. Peki Turabi Çamkıran’a ne oldu, neden hastalandı?

Survivor yarışmasının eski şampiyonlarından olan Turabi’den kötü haber geldi. Bir süredir yurt dışında yaşayan Turabi Çamkıran hastaneye kaldırıldı. Hastalığı ile ilgili bir açıklama yapan Survivor Turabi sevenlerine mesaj gönderdi. Peki Turabi’nin hastalığı ne? Turabi Çamkıran neden hastanede? İşte yanıtlar…

Eski Survivor yarışmacısı Turabi Çamkıran kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak hastaneye yattığını duyurdu. Hasta yatağından çekilmiş bir fotoğrafını da ekleyen Survivor Turabi, tedavisine dair detayları anlattı.

Tövbe etti

Hastalığının ne olduğunu açıklamayan Turabi Çamkıran, sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini duyurdu.

“Bir kazaydı…”

İşte Survivor Turabi’nin yaşadığı hastalığa dair yaptığı o açıklama:

"Azrail'e mesaj attım; 'Gel beni al!' diye. O da mesaj atmış; 'Gülüşün dert olmuş seni çekemeyenlere. Onlara inat yaşa!' diye. Şaka şaka. Ciddiye almış mesajımı. Az kalsın beni alıyordu şereflinin zıttı. Siz siz olun Azrail'le oynaşmayın. Bir kazaydı, geçecek. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim inşallah. Şimdilik hoşça kalın. Hep açık seçik paylaşımlar yapıp, çılgın bir hayat yaşadığım için geldi bunlar başıma. Artık tövbe. Ölmez sağ kalırsam hayatımın kadını bulup, hemen nikahı basacağım. 2024 bitmeden de evlenip, çoluk çocuğa karışıp, ailemle mütevazi bir hayat yaşayacağım. Ve ne kadar erteleyip yapmadığım şey varsa ayağa kalkar kalkmaz onları yapacağım. Duam belli, duyan belli. Hayat kısaymış. Her kimin kalbini kırdıysam kusuruma bakmasın. Cahilliğimden yapmışımdır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Domatesin çöpe döküldüğü görüntüler tepki çekmişti: İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü'nden açıklama
Yabancı hayranı, Mert Ramazan Demir’in maketiyle sokaklarda gezdi!
7 aylık hamile Ezgi Mola’dan kötü haber!

Magazin Haberleri