Survivor Berkan Karabulut, sevgilisi Lale Onuk'a evlenme teklifi etti

Survivor yarışmasının eski yarışmacısı Berkan Karabulut, sevgilisi Lale Onuk'a evlenme teklifi etti.

Survivor Türkiye yarışmasına 2020 yılında katılarak üne kavuşan Berkan Karabulut, uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Lale Onuk'a evlenme teklifi etti. Sosyal medyada oldukça sevilen çift, mutlu haberlerini Fransa'nın Paris şehrinden verdi.

Yağmurun altında romantik evlilik teklifi

Survivor'a katılarak tanınan ve sosyal medya hesaplarında binlerce takipçiye ulaşan Berkan Karabulut, kendi gibi sosyal medya fenomeni sevgilisi Lale Onuk ile tatil için gittiği Paris'te evlenme teklifi etti.


Berkan Karabulut, sevgilisi Lale Onuk'a yağmur yağdığı sırada diz çökerek evlilik teklifi etti. O anlarda çiftin yakın arkadaşları ise evliliğe ilk adımı ölümsüzleştirdi.

Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk'a evlenme teklifi ettiği anlar

İyi ki biz olduk

Evlilik teklifi alan Lale Onuk, o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi. Onuk, "Seninle bir ömür geçirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. İyi ki varsın iyi ki biz olduk. 09.10.24 Paris" notunu düştü. Çiftin yağmur altındaki romantik evlilik teklifine sevenlerinden beğeni ve yorum yağdı.


Berkan Karabulut kimdir, kaç yaşındadır?


Berka Karabulut, 23 Eylül 1994 yılından İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ailesi Yugoslav göçmenidir. Kü.ük yaşlarda hobi edindiği futbol, daha sonralarında yerini basketbola bırakmıştır. 2011 yılında bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde eğitim almıştır. Ardından 2015 yılında mezun olduktan sonra kendi spor stüdyosunu kurmuştur.

2020 yılında Survivor Türkiye yarışmasına katılmıştır. Aynı yıl sezonu 4. bitirmiştir.

Lale Onuk ve Berkan Karabulut

Survivor Berkan'ın sevgilisi Lale Onuk kimdir, kaç yaşındadır, Instagram adresi?


Asıl adı Lale Zuzanna Onuk'tur. 1998 yılında İstanbul'da doğmuştur. Manken ve modeldir. Son yıllarda Instagram üzerinden içerik üreticiliği yapmaktadır. Babası Türk annesi Polonyalıdır. Lale Onuk üniversite eğitimini Varşova'da Sosyal Bilimler ve Psikoloji Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamlamıştır.

2018 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında son 20 finalist arasında yer almıştır. Survivor yarışmasına katılan sevgilisi Berkan Karabulut ile uzun yıllar beraberdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Sandık Kokusu’nun Lale’si Seda Türkmen'in eski eşi bakın kim çıktı! Meğer o da ünlü bir oyuncuymuş
Dünyanın en yakışıklı 10 erkeği belli oldu! İşte altın orana göre dünyanın en yakışıklı yüzüne sahip 10 erkeği
Serenay Sarıkaya leopar koltuğun gerçek fiyatını açıkladı

Magazin Haberleri