Siroza yakalanan Ufuk Özkan sevindiren haber!

'Geniş Aile' dizisindeki 'Cevahir' karakteriyle tanınan oyuncu Ufuk Özkan, karaciğer sirozu teşhisi koyulmasının ardından müjdeli haberi duyurdu.

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Allah'a şükür sevgilim çok. Bana güç verdin. O yüzden sana bir müjde vereyim; organ nakline gerek yok. İlaçlarla devam ediyoruz." Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya güç ve güven veren çağrı ve mesajları için teşekkür ediyorum" dedi.

Birçok dizi ve filmde rol alan oyuncu Ufuk Özkan, geçtiğimiz yıl karaciğer yağlanması rahatsızlığı nedeniyle 17 kilo verdi. Muayene sırasında ikinci derece siroz olduğu açıklanan ve 12 ay içinde karaciğer nakli olması beklenen Özkan'dan bir haber var.

Aktif tedavisi süren Özkan, hastane yatağında çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak son sağlık durumunu hayranlarına bildirdi. Özkan yürek burkan haberi şu sözlerle duyurdu:

GÜZEL HABERİ KENDİSİ VERDİ

"Hastanede 15`inci gün. Arayan, soran dua eden sosyal medyada beni hiç yalnız bırakmayan sizler...

Şükür; Ne çok sevenim varmış. Bana güç oldunuz. O zaman güzel haberi vereyim; Organ nakline gerek kalmadı, ilaçlarla devam..." diyen Özkan, şu ifadeleri kullandı:

"En kısa zamanda sahalara döneceğim. Gülmeye, güldürmeye devam. Hepinize; abilerim, ablalarım, kardeşlerim... Sarılmak istiyorum, desteğiniz paha biçilmez. İyi ki...''

Sevenlerime, hep güler yüzlü samimi hemşirelere, düşmeyeyim diye beni yıkayan Ahmet abime, diyet yemeklerini lezzetlendiren ve küçük kaçamaklar yapmama izin veren Sibel kardeşime, her saat başı ben uyurken bile kontrol eden Alihan kardeşime, odamı her gün resmen kırklayan Zeynep ablama ve adını hatırlayamadığım tüm sağlık çalışanlarından Allah razı olsun.

BAKAN KOCA'YA TEŞEKKÜR

Ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca beyefendiye güç ve güven veren aramaları ve mesajları için teşekkür ederim. Canlar böyle devam ederse 1 hafta sonra taburcu olurum. Tam hazır olmadan çıkmıyoruz çünkü bazı kan değerlerini sabitlememiz gerekiyor. Ama merak etmeyin kapının önünden uzaklaşmıyorum. Daha uzun yıllar buralardayım." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

7 aylık hamile Ezgi Mola’dan kötü haber!
Aşkları çok konuşulmuştu! Şimdi de ayrılıkları konuşuluyor!
Yalı Çapkını'nın Pelin'i sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı!

Magazin Haberleri