Sıla Doğu’dan tahliye olmasının ardından ilk paylaşım!

Dilan Polat’ın hakkında 20 yıl hapis istemi ile yargılandığı davadan geçtiğimiz ay tahliye olan kardeşi Sıla Doğu ilk kez yüzünü gösterdi.

Kara para aklama suçlaması ile tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu 14 Haziran 2024 günü tahliye olmuştu. Cezaevi kapısında kardeşi için gözyaşı dökerek ağlayan Sıla Doğu, tahliye olduktan sonra geçirdiği bir aylık sürede neler yaşadığını takipçileriyle paylaştı.

"Bir aydır evden çıkmıyorum"

Kişisel Instagram hesabından ilk kez fotoğrafını paylaşan Sıla Doğu, 1 aydır sadece denetimli serbestlik için imza attığı günlerde ve kardeşinin görüş günlerinde evden çıktığını açıkladı. Paylaştığı fotoğrafta oldukça bitkin olduğu görülen Sıla Doğu’nun paylaşımı kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu.

"Sadece dua ediyorum"

Doğu’nun tahliye olduktan sonra yaptığı ilk açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Beni merak edip çok soranlar için anlık halimi sizlerle paylaşıyorum. 1 aydır ilaçlarla ve serumlarla ayaktayım. Karakol imzam ve kardeşimin görüşü dışında evden çıkmadım. Dışarı çıkıp bir yürüyüş bile yapmadım. Sadece ailem için kardeşim için dua ediyorum. Sosyal medyamı da kullanmak istemiyorum. Bugün sadece dayanamadığım için paylaşım yaptım ve tekrar elimden telefonu bırakıp sadece dua edip kardeşime kavuşmak istiyorum artık"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri