Şeyma Subaşı'dan Ayça Çağla Altunkaya'ya şaşırtan göndermeli paylaşım! "Herkes için dileğim bu"

"Yılın Düğünü" olarak nitelendirilen ünlü medyacı Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya'nın düğünü çokça konuşulurken, Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'dan da şaşırtan bir göndermeli paylaşım geldi.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya nikah masasına oturarak, görkemli bir düğünle evlendi. Günün en çok konuşulan iki ismi olan ikili, ksürat teknesi ile düğün alanına geldi. Kendi sürat teknesini gelin arabası gibi süsleyen Acun Ilıcalı'nın Ayça Çağla Altunkaya ile beraber nikâh alanına boğazdan sürat teknesini kullanarak geldiği görüldü.


250 kişilik özel düğünde Altunkaya'nın gelinliği ve utangaç tavırları dikkat çekerken, Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'dan ise sabahın erken saatlerinde bir sosyal medya paylaşımı geldi.

ŞEYMA SUBAŞI'DAN İMALI PAYLAŞIM GELDİ

Düğünün ertesi gününde Şeyma Subaşı'dan sabahın erken saatlerinde imalı olduğu düşünülen bir paylaşım geldi. Ilıcalı'nın düğün gününde kızı Melisa'nın hazırlandığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Subaşı paylaşımında şunları not olarak ekledi:


"Hayatım boyunca kendime sorduğum her soru neredeyse cevaplandı. Gururla yaşıyorum, bu anların ve duyguların şu anda tadını çıkarıyorum, çünkü her şey yerli yerine oturuyor. Belki de hayatım boyunca aradığım şeyler, içimi derinden rahatsız eden sorular sonunda cevaplarını buluyordur. Cevapların olup olmadığını bilmediğim zamanlarda bile orada olduklarını, beklediklerini biliyordum ve şimdi oluyor.

"HERKES İÇİN DİLEĞİM BU"

Bu yolculuk güzel, benim gibi, senin gibi ! Herkesin kendine bağlı olmasını, kendini kabul etme seviyesine ulaşmasını, içindeki iyiliğin dıştaki iyiliği çekmesini diliyorum.
Herkes için dileğim bu."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Meryem Uzerli: Ölülere makyaj yapıyordum
Acun Ilıcalı kaç yaşında, nereli? Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya yaş farkı kaç?
Arkadaşlarından Dilan ve Engin Polat'a "story"li destek! Hepsi aynı paylaşımı yaptı

Magazin Haberleri