Serenay’a şarkı mı? Mert Demir, aşk acısını şarkıya döktü!

Serenay’a şarkı mı? Mert Demir, aşk acısını şarkıya döktü!

Herkese Merhaba ben Alican Kartal... Bu günden itibaren Damga Gazetesi'nde siz değerli okurlarımıza magazin, televizyon dünyası, gastronomi gibi alanlarda yazılarımla karşınızda olacağım. Magazin dünyasındaki bilinmeyenler ve önemli gelişmeleri ilk olarak buradan duyuyor olacaksınız..

Magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, son günlerde aşklarına nazar değen çiftler arasında mı yer alıyor? Tatilleri boyunca magazin gündeminden düşmeyen bu ikili, yurt dışındaki aşk dolu pozları ve bakışlarıyla herkesi kendilerine hayran bırakmışlardı. Ancak yazın ortasında yaşadıkları kısa süreli ayrılık, herkesin aklında “Bu aşk da mı sona eriyor?” sorularını uyandırdı.

Tabii ki, her ilişkide olduğu gibi tartışmalar bu çiftin kapısını da çaldı. Serenay ve Mert’in yaşadığı bu kısa ayrılık, hayranlarının kafasında “Nazar mı değdi?” sorusunu gündeme getirdi. Fakat bu durumu dramatize etmeye gerek yok, çünkü Mert Demir’in yaratıcı ruhu bu ayrılık anında harekete geçmiş gibi görünüyor! Ayrılık sürecinde Mert’in içindeki besteci, kalbindeki özlemi kağıda dökmüş olabilir. “Ben şarkı yazarım, aşkım için bir parça besteleyeyim” demiş olması hiç de uzak bir ihtimal değil!

Henüz bu gizemli şarkının sözleri hakkında elimizde bir bilgi olmasa da Mert Demir’in güçlü kalemi ve derin duyguları hesaba katıldığında, ortaya çıkacak eserin oldukça etkileyici olacağını söyleyebiliriz. Belki de yeni bir hit parça olan “Sözlerim Gözlerimde” gibi bir eseri hep birlikte dinleyeceğiz! Kim bilir, belki de biraz mizahi bir dille “Kavga Ettik, Şarkı Yazdık” tarzında bir eserle karşılaşırız. Mert’in şarkıları, ne olursa olsun, duyguları en derin şekilde yansıtmayı başarıyor!

Peki bu proje şarkısı dillerde dolaşan bir hit haline gelecek mi? Mert Demir’in kaleminden çıkan bu yeni melodiyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Serenay Sarıkaya’nın gözlerinin bu şarkıyla nasıl parlayacağını görmek de büyük bir merak konusu. Aşk, çoğu zaman en ilham verici kaynaktır ve Mert Demir, bu ayrılığı en üretken şekilde değerlendirmiş olabilir.

Bu iki çiftin uyumu ve enerjisi, gerçekten göz dolduruyor. Tartışmaları bile bir şarkıya ilham verebiliyorsa, bu ilişki sadece magazin dünyasında değil, müzik dünyasında da iz bırakacak demektir. “Kavga ettik, hit şarkı çıkardık” demeleri işten bile değil! Bakalım Mert’in bu aşk dolu bestesi ne zaman kulaklarımızda yankılanacak? Sabırsızlıkla bekliyoruz!

Zeynep Bastık parayı silip süpürdü!

Zeynep Bastık, son zamanlarda müziğiyle olduğu kadar reklamlarda da fazlasıyla karşımıza çıkıyor. Neredeyse markete ekmek almaya gittiğimizde bile bir Zeynep Bastık reklamına denk geliyoruz! Şarkıları zaten dillerden düşmüyor, ama anlaşılan o ki markalar da onun peşinde koşuyor. Şimdi düşünün, tekstil ve kozmetik markalarının yüzü oldu, bu da demek oluyor ki herkesin gardırobu bir Zeynep Bastık dokunuşu alıyor!

Reklam kampanyaları ardı ardına gelmiş, Zeynep ise “Bu yıl bol bol reklam yapayım, müziği bir kenara koyalım” demiş gibi. İstanbul başta olmak üzere tam 40 şehirdeki billboardlarda onun gülen yüzü bize bakıyor. “Yeter artık Zeynep, biraz da dinlen” diyesi geliyor insanın. Ama o durur mu? Yok! Üstelik bu iki reklamdan tam 10 milyon liralık bir anlaşma yapmış. Yani sadece reklamlar sayesinde 2024 yılı bitmeden toplamda 20 milyonu cebine koymuş.

Bastık, milyonlarca hayranı olan bir pop yıldızı; hem sesi hem sempatikliğiyle kalpleri fethetmiş durumda. Ama şunu da söylemeden geçmeyelim: Kızımız bu kadar parayı kazanırken biz hala evde kumbara doldurmanın peşindeyiz. Kim bilir, belki biz de bir gün kendi reklamımızı yaparız, ama önce markete gidip şu reklam panolarından Zeynep Bastık’ı kaldırmamız lazım!

Zeynep’in kariyerini yönetenleri de tebrik etmek lazım, vallahi çok iyi iş çıkarmışlar. Biz de o sırada bakarız, acaba hangi kampanyaya daha çok harcamış? Tişört mü alsak, makyaj malzemesi mi? Neyse, Zeynep kazansın biz bakarız!

Televizyon dünyasında hareketlilikle başlıyor!

Sizlere televizyon dünyasında yaşanan birtakım gelişmeleri ve ünlüler kervanında olan bitenlerin yanı sıra son günlerde en çok merak edilen başrol oyuncularının aldıkları ücretlere değinmek istiyorum.

Yeni diziler ve projeler peş peşe gelirken, oyuncuların kazançları da dudak uçuklatıyor. Kimler, ne kadar kazanıyor? İşte merak edilenler!

Geçen sezon bölüm başına 2 milyon kazanan Çağatay Ulusoy, bu sezon Tims&B ile 3 milyon 500 bin lira anlaşma yapmış! Yani ayda tam 14 milyon lira!

Diğer yandan, Can Yaman bölüm başı 5 milyon lira isterken, Kıvanç Tatlıtuğ 3 milyon lira alıyormuş. Serenay Sarıkaya'nın da bölüm başı ücreti 2 milyon 500 bin lira. Engin Akyürek 1 milyon 500 bin lira talep ederken, Hande Erçel 2 milyon lira alıyor. Demet Özdemir 2 milyon isterken, Afra Saraçoğlu ise bölüm başı 1 milyon lira kazanıyor.

Tabii ki bu rakamlar projelerin durumuna göre değişebilir. Ama bir gerçek var ki, bu sezon televizyon dünyasında paranın tadı iyice çıkarılıyor! Kim bilir, belki bir gün siz de ekran karşısında hayaller kurarken bu rakamları düşünürsünüz!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kızılcık Şerbeti dizisinden İBB'nin Askıda Fatura uygulamasına destek

Magazin Haberleri