Serenay Sarıkaya leopar koltuğun gerçek fiyatını açıkladı

Bir dergi çekimi için evinin kapılarını açan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, leoparlı koltuğu ile günlerdir konuşuluyor. Sarıkaya, leopar desenli koltuğunun güncel fiyatı sorulunca verdiği cevap gündem oldu.

Geçtiğimiz günlerde bir dergi çekimi için evi ile görüntüler veren güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, işi ve aşk hayatının yanı sıra evindeki dekorasyon zevki ile de oldukça konuşulmuştu. Sarıkaya'nın evinde oluşturduğu tarz kimileri tarafından beğenilse de bazıları tarafından büyük hayal kırıklığı oldu.


Serenay Sarıkaya'nın evinin kapılarını açtığı bir dergi çekimiyle oldukça gündem olmasının yanı sıra evindeki büyük leopar desenli koltuğu ve fiyatı da en çok tartışılan konular arasına girdi. Sarıkaya dün İstanbul'da katıldığı etkinlikte muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Leopar koltuğun fiyatı 600 bin TL mi?

Serenay Sarıkaya'yı açılışta yakalayan muhabirler dergi çekiminde dikkat çeken leopar desenli koltuk ile ilgili soruları da yöneltti. Günlerdir salonda yer alan leopar koltuğun güncel fiyatının 600 bin TL olduğu iddia edilmişti. Sarıkaya koltuğun fiyatı ile ilgili ilk kez konuştu.


Sarıkaya, leopar koltuğuyla ilgili "Çok tutarsız garip şeyler yazılıyor, onlar tabi ki gerçek değil. İlk defa bir ev yaptım kendime. Mimar Edis Kaleli'de çok başarılı biri olduğu için beraber böyle bir dergiye çekim yapma kararı aldık. Evimde mutluyum. Bende herkes gibi bir koltuğa ne kadar alınıyorsa ben de o rakamlara leopar koltuğu satın aldım" ifadelerini kullandı.

Serenay Sarıkaya'nın leopar desenli koltuğu

Evimin kapılarını açtım ama tedirgin olmadım değil!

Serenay Sarıkaya samimi açıklamalarının ardından evinin kapılarını ilk kez açtığını ve bu durumun güvenliği açısından tedirgin olduğunu da itiraf etti.


Evi sosyal medyayı sallamıştı

Dergi çekimi için evinde birçok poz veren Serenay Sarıkaya, dekorasyonu ve evinde uygulanan endüstriyel tarz teması takipçileri tarafından kasvetli yorumları yapılmıştı. Sarıkaya'nın evi gri ve siyah renklerin hakim olduğu sade ve çeşitli aksesuarlarla renklendirilmiş.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Survivor Berkan Karabulut, sevgilisi Lale Onuk'a evlenme teklifi etti
İddia için heykele çıktı, inemeyince itfaiyeden yardım istedi!
Faciadan dönüldü: Bebek arabası yola düştü, sürücü son anda kurtardı

Magazin Haberleri