Selçuk İnan boşanıyor mu! Cemre İnan görüntülerin peşine düştü

Galatasaray sahada tel tel dökülürken kaptan Selçuk İnan da özel hayatıyla gündeme geldi! Tecrübeli futbolcunun iki ay önce Ortaköy'de iki kadınla eğlendiği ve geceye otelde devam etme isteği iddiaları Cemre İnan'ı da harekete geçirdi. İnan söz konusu otelden o gecenin görüntülerini istedi.

Selçuk İnan bu sezon sahada hiçbir varlık gösteremzken eşi ile olan problemlerle de gündeme damga vurmuştu. İhanet iddialarının ardından eşine tektaş yüzük hediye ettiği ve kendini affettirmek için çabaladığı öne sürülen tecrübeli futbolcunun emekleri boşa gidecek ginbi görünüyor. Çünkü Cemre İnan bu olayın peşini bırakmıyor.

Kayıtları istedi
Çapkınlık gecesinin ardından Cemre İnan'ın futbolcuya çok sert tepki gösterdiği ortaya çıktı.

İddiaya göre o dönem yurtdışında olan Cemre İnan, çapkınlığı inkar eden eşinin söylediklerine inanmadı ve İstanbul'a döner dönmez haberlerde adı geçen kulüp ile otelin kamera kayıtlarının peşine düştü. Her iki işletmeden de görüntüleri isteyen Cemre İnan, olumsuz yanıt alıp iddiaları kanıtlayamayınca evliliğe devam kararı aldı.

Boşanacak
Cemre İnan'ın Selçuk İnan'a "Bu sana son ikazım, bir daha adın böyle bir olaya karışırsa evliliğimiz biter" dediği söyleniyor. (Posta)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri