Sefo'dan şok eden paylaşım: Emojiyle gönderme yaptı!

Ünlü şarkıcı ve rapçi Sefo, geçtiğimiz günlerde Melisa Döngel'in ünlü antrenör Sergen Yalçın'la yakın olduğu iddialarının ardından sosyal medya hesabından kusan bir emoji paylaştı.

Berrin Yeşiltepe - İlişkilerini herkesten uzak yaşayan Melisa Döngel ile Sefo'nun aşkı kısa sürdü ve ikili sessizce ayrıldı. Melisa Döngel'in adı Sergen Yalçın ile birlikte anıldığında Sefo sosyal medya üzerinden çok anlamlı bir paylaşımda bulundu.

SON PAYLAŞIMI ÇOK ANLAMLI

Sosyal medyadan karşılıklı olarak birbirlerini takipten çıkan Melisa Döngel ve Sefo geri dönüşü olmayan bir yola girdi. Geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi hakkında Tarkan'ın şarkısıyla gündeme gelen Sefo, son paylaşımıyla gündem yarattı.

Güzel oyuncu Melisa Döngel'in ünlü teknik direktör Sergen Yalçın ile Çeşme Alaçatı'da yakınlaştığı son zamanların en çok konuşulan konularından bir tanesi. Bu ortaya atılan iddianın ardından sosyal medyada Sefo, kusan bir emoji paylaştı. Paylaşımı birçok kişi anlamazken Sefo'nun takipçileri paylaşımın ne anlama geldiğini hemen anladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri