Seda Bakan hamile mi? Kendisi açıkladı...

Güzel oyuncu Seda Bakan son günlerde 'Hamile mi?' sorusuyla gündemdeydi. Bakan hakkında çıkan haberlere yaptığı açıklama ile noktayı koydu. Seda Bakan hamile mi? İşte detaylar...

Behzat Ç.'nin Eda'sı, Kardeş Payı'nın Feyza'sı Seda Bakan anne oluyor. Güzel oyuncu aile yakınlarıyla paylaştığı bilgiyle 3 aylık hamile olduğunu söyledi.

Dizi dünyası ve beyaz perdenin en güzel isimlerinden Seda Bakan yeni bir heyecan yaşıyor. Hayatında ilk kez annelik sevinci yaşayacak olan Seda Bakan hakkındaki hamilelik iddialarını da doğruladı. Bu gelişme sonrası binlerce kişi Seda Bakan kimdir? sorusunu sormaya başladı ve internette defalarca sorguladı.

SEDA BAKAN KİMDİR?

Seda Bakan, 10 Ekim 1985 tarihinde Kocaeli, Gebze'de doğmuştur. Anne tarafı Selanik'li, baba tarafı Saraybosna'lı'dır. Bir de ağabeyi vardır. Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünden mezun oldu. Türker İnanoğlu'nun sinema televizyon alanında eğitim vermek ve sektörde hazır yetişmiş personel açığını kapatmak için Kavacık'ta kurduğu TÜRVAK Sinema – TV Eğitim Merkezinde eğitim aldı. Seda Bakan, çeşitli dizilerde rol aldı. Özellikle de "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" dizisindeki Eda rolüyle tanındı. 2010 yılında Star TV'de yayınlanmaya başlayan senaryosunu Emrah Serbes'in yazdığı, yönetmenliğini Serdar Akar ve Mustafa Altıoklar'ın yaptığı "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" adlı dizide Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Ege Aydan, Sezin Akbaşoğulları gibi oyuncularla birlikte oynadı.



Seda Bakan'ın eşi kim?

Seda Bakan, 2014 yılında STAR TV'de yayınlanan, başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in rol aldığı "Kardeş Payı" adlı dizide oynadı. Seda Bakan, 2014'ün Ocak ayında nişanlandığı müzisyen Ali Erel ile 2014 yılının ekim ayında evleneceğini açıklamıştı ancak nikahın 1,5 ay erken yapılacağını söyledi. 2015 yılında TV8 kanalında yayınlanan sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği" Yetenek Sizsiniz" 2015 programında, Seda Bakan, Eser Yenenler ve Ali Taran ile birlikte jüri üyeliği yaptı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Magazin Haberleri