Şaşırtan benzerlik: Ebru Gündeş'e benzeyen gelin sosyal medyayı kırdı geçti

Bir düğünde nikah kıyıldığı esnada gelinin şarkıcı Ebru Gündeş'e benzerliği gündem oldu. Gelinin benzerliği "Ebru Gündeş'in hiç bilmediği ikizi" yorumları yapıldı.

Bir nikah merasiminde gelin ve damadın nikahı kıyıldığı anlarda gelin Mürüvvet Bilgen'in usta sanatçı Ebru Gündeş'e benzerliği sosyal medyada gündem yarattı.

Ebru Gündeş'in bilmediği ikizi

Nerede yapıldığı bilinmeyen düğünde, gelinin şarkıcı Ebru Gündeş'e tıpatıp benzerliği görenleri şaşkına çevirdi. Nikah kıyıldığı sırada bir misafirin video kaydına aldığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayılınca görenler ilk olarak Ebru Gündeş zannetti. Ardından gelinin tıpatıp benzerliğini görenler "Ebru Gündeş'in bilmediği ikizi" yorumlarını yaptı.

Ebru Gündeş ve benzerliğiyle dikkat çeken gelin Mürüvvet Bilgen


Benzerliği şaşkınlık yarattı

Memurun, çiftin nikah akdini gerçekleştirdiği dakikalarda gelinin kim olduğu da oldukça merak edildi. Gelin Mürüvvet Bilgen Olur'un Ebru Gündeş'e benzerliği merak uyandırırken o anlar bazı kullanıcıları fazlasıyla şaşırttı.


Ebru Gündeş'e benzeyen gelin Mürüvvet Bilgen kimdir?

Nikah kıyıldığı anların sosyal medyaya düşmesiyle sanatçı Ebru Gündeş'e benzerliğiyle dikkat çeken gelinin kim olduğu oldukça merak ediliyor. Gelinin adının Mürüvvet Bilgen Olur olduğu öğrenilirken diğer bilgileri ise bilinmiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Dilan Polat'ın sağlığında üzen gelişme: Durumu kötüye mi gidiyor? İlk kez açıkladı
Avcılar’da TIR’a yüklenmek istenen makine devrildi!
Ümraniye Belediyesi'nden 100 okula spor malzemesi yardımı

Magazin Haberleri