Sarıyer’de villa yangını…Ünlü oyuncunun eviymiş!

Sarıyer’deki lüks bir villada dün (16 Ağustos Cuma) akşam saatlerinde yangın çıktı. Bahçede bulunan müştemilatta başlayan yangın, villanın başka bölgelerine de sıçradı. İlerleyen saatlerde yangının çıktığı evin ünlü bir oyuncuya ait olduğu öğrenildi.

Yangın, Sarıyer Uskumruköy’de bulunan 4 katlı lüks villanın bahçesinde bulunan tek katlı ahşap müştemilat yapıda başladı. Çıkan yangın, sauna olarak kullanıldığı öğrenilen müştemilattan villanın dış cephesi ve çatısına da sıçradı.

Birden fazla ekip müdahale etti

4 katlı lüks yapıda çıkan yangını söndürebilmek için çevre semtlerin itfaiye ekipleri de seferber oldu.

Sarıyer’in Uskumruköy mevkiinde çıkan yangın; Maden, Yavuz Sultan Selim, Sarıyer ve Kemerburgaz itfaiye ekiplerinin dakikalar süren uğraşları sonucu söndürülebildi.

Yangın döndürüldükten sonra alanda gerçekleştirilen araştırmada yangının sebebi bulunamazken ekipler tarafından can kaybı ve yaralanma olmadığı açıklandı.

İşte o oyuncunun eviymiş

Yaşanan yangında oldukça büyük bir maddi hasar alan lüks villanın, uzun yıllardır dizi ve film sektöründe başarılı işlere imza atan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli’ye ait olduğu öğrenildi.

Aras Bulut İynemli kimdir?

Ağabeyi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısı olan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesinde Uçak Mühendisliği okumuştur.

Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde "Mete Akarsu" karakterini canlandırdı. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiştir.

2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye'de gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür.

2013 yılında Çağan Irmak tarafından keşfedilmiş ve Deniz Celiloğlu ile "Tamam mıyız?" adlı filmde başrol oynamıştır. Eleştirmenler tarafından canlandırdığı engelli "İhsan" karakteri ve oyunculuğu beğenilmiştir. 2013-2014 yılları arasında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şehzade Bayezid olarak rol almıştır.

Maral: En Güzel Hikayem, yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, başrollerini Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı, TV8'in ilk iç yapımlar dizisidir. Dizinin ilk bölümü 5 Mart 2015 tarihinde seyircilere sunulmuştur. 21 Mayıs 2015'te sezon finali yapmıştır. Daha sonra, 2016-2017 yılları arasında Show TV'de yayımlanan İçerde adlı dizide Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolü paylaşmıştır. Bu dizide "Mert Karadağ/Umut Yılmaz" karakterlerini canlandırmıştır.

2017-2021 yıllarında yine Show TV'de yayımlanan Çukur adlı dizide Yamaç Koçovalı adlı başrol karakteri canlandırmıştır. 2019 yılında 7. Koğuştaki Mucize adlı sinema filminde "Memo" karakterini canlandırmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Gülşen’den yangın nedeniyle dikkat çeken karar!
George Clooney ile bir akşam yemeğinin bedeli
Matthew Perry’nin ölümüyle bağlantılı 5 kişi gözaltında

Magazin Haberleri