Sahilde rahatsızlanan Ece Vahapoğlu'nun imdadına Erdal Özyağcılar koştu

Yakında anne olmak için gün sayan ve 7 aylık hamile olan Ece Vahapoğlu plajda geçirdiği rahatsızlık sonrası istifra etti. Durumu fark eden ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar ve kızı Zeynep Özyağcılar, Vahapoğlu'na yardım eli uzatto.

Çocuğunu kucağına almak için sabırsızlanan Ece Vahapoğlu sevenlerini ve yakınlarını korkuttu. Ünlü sunucu fenalaştığı plajda kendisi gibi televizyon dünyasının en çok sevilen isimlerinden biri olan Erdal Özyağcılar ve kızı Zeynep Özyağcılar'ın müdahalesi ile iyileşti.

Geçen sene Cihan Alpay ile hayatını birleştiren ve hemen hemen 7 aylık hamile olan Vahapoğlu erkek bebek bekliyor. Plajda güneşlendiği sırada fenalaşan ünlü sunucu herkesi endişekendirdi.

Midesi bulanan ve istifra eden Vahapoğlu’nun yardımına Erdal Özyağcılar ve kızı Zeynep Özyağcılar koştu.  Erdal Özyağcılar fenalaşan Vahapoğlu’nu önce sakinleştirdi, ardından müdahalede bulundu.

Elleriyle yaptı
Vahapoğlu’nun istifra ettiğini gören usta oyuncu zencefil alarak sunucuya kendi elleri ile bir karışım hazırladı. Tarçın, limon, zencefil ve karanfil karıştırıp kaynatan Özyağcılar bu karışımı Vahapoğlu’na içirdi. Güzel sunucu karışımın ardından bulantısının bir anda geçtiğini belirterek iyi olduğunu söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri