Saba Tümer verdiği kilolar sonrası beyaz bikinisiyle Çeşme’yi yakıp kavurdu!

Uzun bir süredir televizyon ekranlarından uzak olan, kahkahasıyla ünlü sunucu Saba Tümer, tatil için gittiği Çeşme’de bikinili halleriyle görüntülendi. Ünlü sunucunun verdiği kilolar dikkat çekerken, beyaz bikinili görüntüsü sosyal medyanın gündemine otur

Televizyon ekranlarında 25 yıllık kariyerinde birçok programda yer almış olan ünlü gazeteci ve sunucu Saba Tümer, oldukça uzun bir süredir de ekranlarda uzak kaldı. Sevenlerinin merakla yeni yapımlarda görmeyi beklediği Saba Tümer, bu kez de tatil için gittiği Çeşme’de görüntülendi. Kahkahasıyla ünlü sunucunun verdiği kilolar dikkat çekerken, beyaz bikinisi de gündeme oturdu.

Yer aldığı programlarda neşeli halleriyle ve özellikle de kahkahasıyla dikkatleri çekmeyi başaran Saba Tümer, bir süredir ekranlardan uzak duruyor. Sevenlerinin merak ettiği ve sosyal medyadan takip ettiği ünlü sunucu, uzun bir zaman sonra ilk kez görüntülendi. Aradan geçen sürede kilo verdiği görülen Saba Tümer, beyaz bikinili halleriyle sosyal medyada gündeme oturdu ve dikkatleri çekmeyi başardı. İşte detaylar…

BEYAZ BİKİNİSİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

25 yıllık kariyerinde yaptığı programlar ve diğer yapımlarla adından söz ettirmeyi başarmış olan 52 yaşındaki gazeteci ve sunucu Saba Tümer, özellikle de 2008 yılı itibariyle Habertürk kanalında sunuculuğunu yaptığı Saba Tümer ile Bu Gece programıyla geniş kitlelere ulaşmayı başardı. Burada birbirinden ünlü isimleri konuk olarak ağırlayan Saba Tümer, ünlü konuklarıyla yaptığı neşeli sohbetlerle en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan Saba Tümer, bu aranın ardından tatilde görüntülendi.

TELEFONU ELİNDEN DÜŞÜRMEDİ

Yazın gelmesiyle birlikte soluğu Çeşme’de alan Saba Tümer, tatilde Çeşme Fun Beach’te görüntülendi. Beyaz bikinisi ve beyaz şapkası ile objektiflere takılan Saba Tümer’in denizde bile telefonunu elinden düşürmemesi dikkat çekti. Uzun bir süre boyunca denizde vakit geçiren Saba Tümer’in bikinili halleri ve verdiği kilolar dikkatleri çekerken, telefonu bir an olsun bırakmaması da gözlerden kaçmadı.

Televizyon ekranlarından uzak kalan ancak sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Saba Tümer’in verdiği kilolar sonrası bikinili görüntüsü kısa sürede sosyal medyada çok konuşuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri