Ronaldo ile Georgina ayrıldı mı? “Bencil ve kibirli…”

Suudi Arabistan takımı Al Nassr’da formu giyen Portekizli futbol yıldızı Cristiano Ronaldo ile sevgilisinin arası açıldı.

Fatma Müge Yücetürk - Dünyaca ünlü futbolcu yıldızı Cristiano Ronaldo ile çocuklarının annesi Georgina Rodriguez’in arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

Alman Bild gazetesinde yer alan iddialara göre Ronaldo sevgilisinden şikayetçi! Georgina’nın bencil ve kibirli olmasından şikayet eden ünlü futbolcunun, sevgilisinin bu davranışlarından bıktığı ifade ediliyor.

Al Nassr’da top koşturan Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez’in son zamanlarda kendisine ve çocuklarına da daha az zaman ayırdığını belirterek şikayetlerini dile getiriyor. 

Görünüşe göre eski Gucci pazarlamacısı olan ünlü model, son aylarda daha da bencil ve kibirli hale geldi. Ronaldo, sevgilisinin kendisi ve çocuklarla daha az ilgilenmesinden sıkıldı ve ilişki şu anda büyük bir krize girdi.

38 yaşındaki Ronaldo ile 29 yaşındaki Georgina, bir mağazada tanışmıştı. Gucci mağazasında satış elemanı olarak çalışan Georgina ile Ronaldo 2016 yılında ilişki yaşamaya başlamıştı.

Netflix’te yayınlanan “I am Georgina” belgeseliyle de bilinen Georgina Rodriguez ile Cristiana Ronaldo’nun ilişkilerindeki sorunları giderip gideremeyecekleri merak konusu oluyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Al Nassr, Ronaldo'nun golleriyle zafere ulaştı
FIFA'dan Al-Nassr'a yasak

Magazin Haberleri