Rihanna'dan Super Bowl açıklaması geldi: Gergin ve heyecanlıyım

2023 Super Bowl devre arasında gösteri yapmaya hazırlanan Rihanna, dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Super Bowl'daki performansıyla ilgili ilk kez konuştu.

Rihanna, 2023 Super Bowl devre arasında sahne alacağı haberlerinin ardından sessizliğini bozdu. Los Angeles’ta alışveriş yaparken görüntülenen 34 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı, 12 Şubat’ta oynanacak Amerikan Futbol Ligi final maçı olan Super Bowl’da gerçekleştireceği şovla ilgili konuştu.

‘Riri’ lakabıyla tanınan ünlü şarkıcı, “Çok gerginim” dedikten sonra “Ama çok da heyecanlıyım” diye ekledi.

Rap şarkıcısı ASAP Rocky ile birlikteliğini sürdüren ve bu birliktelikten ilk çocuğunu mayıs ayında dünyaya getiren Rihanna’ya, ASAP Rocky’nin Super Bowl gösterisinde yer alıp almayacağı soruldu. Grammy ödüllü şarkıcı, soruya, “Belki” diye yanıt verdi.  
Müzik sektöründen bir süredir uzak kalan ve 2023 Super Bowl devre arası şovuyla sahnelere geri dönmeye hazırlanan Rihanna, sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşımla gelecek sene Super Bowl’da sahne alacağını açıklamıştı.
Super Bowl organizatörleri de dünyanın en çok izlenen spor organizasyonlarından birinde sahne alacak olan şarkıcı için “jenerasyonun yeteneği” ifadesini kullanmıştı.

Geçtiğimiz yıl Super Bowl devre arası sahnesinde Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J Blidge ve Kendrick Lamar sahne almıştı.

Super Bowl'da daha önce Beyonce, Lady Gaga, Katy Perry ve The Weeknd gibi isimler akılda kalan şovlar sergilemişti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri