Reynmen'den düğününe katılamayan ablasına duygusal sürpriz: Gelemediği için çok ağladım!

Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, geçtiğimiz gün sevgilisi Emire Cansu Kurtaran ile İtalya'da evlenmişti. Çift, İstanbul'a gelir gelmez soluğu düğüne katılamayan ablasının evinde aldı ve ablasına yaptığı büyük sürpriz görenleri duygulandırdı.

Youtube'da bir dönem fenomen olan ardından şarkıcılığa soyunan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, geçtiğimiz gün sevgilisi Emire Cansu Kurtaran ile İtalya'nın sahil şehri Amalfi'de dünyaevine girmişti. Çiftin rüya gibi düğününden kareler sosyal medyayı sallamıştı.

Uzun süredir aşk yaşayan Cansu Kurtaran ve Reynmen, 30 Nisan'da evlilik teklifi etmiş ve o anlar büyük ses getirmişti. Çiftin 11 Ekim 2024 Cuma günü gerçekleşen masalsı düğünü ise 60 kişilik davetlilerin katıldığı törenle gerçekleşmişti. Villa Cimbrone'de düzenlenen düğüne, akşam saatlerinde verilen yemek ile birlikte kutlama yapılmıştır.

Reynmen ve Cansu Kurtaran'ın düğününden kareler

Düğününe gelemeyen ablasına sürpriz yaptı

Reynmen ve Cansu Kurtaran, İtalya'dan İstanbul'a gelmesiyle soluğu ablasının evinde aldı. Düğüne hamileliliğinin son günlerinde olduğu için katılamayan Reynmen'in ablası Zümre Aktaş, evine geldiği sırada büyük şok yaşadı. Kardeşi Reynmen'i ve Cansu Kurtaran'ı gelinlik ve damatlıkla gören abla Aktaş, gözyaşlarına hakim olamadı ve o anlar görenleri duygulandırdı.

Reynmen'in ablasına yaptığı sürpriz

Düğünüme gelemediği için çok ağladım

Reynmen, sosyal medya hesabı üzerinden ablasına sürpriz yaptığı anları paylaştı. Ardından ablasının düğüne gelememesine çok üzüldüğünü ve çok ağladığını ifade eden Reynmen'in samimi notu hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Zümra Aktaş'ın evine geldiği anlarda Reynmen ve Cansu Kurtaran'ı gelinlik ve damatlık içinde görmesi, kardeşinin en mutlu gününde yanında olamadığı için gözyaşlarına hakim olamadı. O anlarda Reynmen'in de gözlerinin dolduğu dikkatlerden kaçmadı.

Sürpriz anlarını paylaşan Reynmen ise; "Ablam hamile olduğu için gelememişti. Çok ağladım, çok üzülmüştük. Bizde ona böyle bir sürpriz yapmak istedik. Her zaman yanımda olduğunu ya da ne olursa olsun olmaya çalıştığını biliyorum. Olamadığın için de çok üzüldün. Buna sebep olduğu için isim babası olduğum yeğenim Kenan'la bir problemim var artık" notunu düşerek o anları paylaştı.


Gelin ve damada sarılan abla Aktaş, daha sonrasında altınını takarken video sonlandı. İşte o anlar..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bir Cumhuriyet Şarkısı filmi ne zaman ve nerde yayınlanacak, başrolünde kimler var, konusu ne?
80 yaşındaki ABD'liyle evlenen Meltem Miraloğlu: Rehin tutuluyorum, bana yardım edin!
Müstehcenlik suçlamasıyla tutuklanan Jahrein tahliye edildi

Magazin Haberleri