Özgü Namal'ın herkesten uzak hayatı ilk defa görüntülendi

Oyunculuğu bırakan, şehir hayatından vazgeçen ve kendini köy yaşamına adayan Özgü Namal'ın Köyceğiz'deki yaşantısı ilk defa görüntülendi. Serdar Oral ile birlikteliği sonrası yepyeni bir hayata başlayan Namal'ın 2 yaşındaki çocuğu Elem Su da objektiflere takıldı.

Birlikteliklerinin dördüncü yılında bulunan Özgü Namal ile  Serdar Oral'ın Köyceğiz'de kurduğu doğal yaşam hem kendilerine hem de kampçılara nefes oluyor. Elem Su ve Nefes adında iki çocuğu bulunan ünlü çift, çiftlik evlerinde doğa ile iç içe olmanın da mutluluğunu yaşıyor.

Ormanın ortasında
Oral ile birlikte olduktan sonra oyunculuğu bırakan, iki çocuğunu da evinde dünyaya getiren Namal, aylar sonra ilk kez bu çiftliğin önünde görüntülendi. İkili birlikte evlerine girdikten kısa süre sonra, çocuklar bakıcıları ve bir kurt köpeği eşliğinde dışarı çıkıp ormanda gezinti yaptı. Özgü Namal 2009 yılında yayınlanan “Hanımın Çiftliği” dizisinde başroldeydi.



2 yaşındaki Elem Su,ilk kez görüntülendi. Çiftlik evini 10 yıllığına kiralayan Serdar Oral’ın, 7 dönümlük araziyi de 1.4 milyon liraya satın aldığı öğrenildi. Özgü Namal, iki çocuk bakıcısı ve bir çalışanın bulunduğu evinin bahçesinde kümeste tavuk da besliyor. Hürriyet






 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri